Kitti Kay továbbra is elképesztő lendületben van

- 3 perces olvasmány
dffrntly kitti kay techno djane 
dffrntly kitti kay techno djane 

Akárcsak a teljes D F F R N T L Y csapat, úgy Kitti Kay is igen magas fordulatszámon pörög manapság, és ennek szemmel látható eredményei minden kétséget kizáróan mutatják, hogy a tehetség mellett a kitartó, szorgalmas munka mindig meghozza  a gyümölcsét.
Kitti Kay esetében ez hamarosan egy megjelenésben és sűrű nyári fellépésekben ölt leginkább formát, miközben kompromisszummentes techno előadóként, az underground környezetben való kiteljesedésével igyekszik értéket teremteni.

A D F F R N T L Y csapat, és úgy általában a szcéna férfi uralta mezőnyéből, üdítő színfoltként kiemelkedő Djane, első megjelenése a nyár folyamán várható. A csapat nemrég elstartolt DFFRNTLAB kiadó gondozásában, ahol a korábban már megjelent Tobak, Technicolour illetve Julian Marcell kiadványait követi a sorban.  A track egy Pierre Blanche remixet is kap, a szintén feltörekvő, de máris több Beatport Top 100-as megjelenéssel büszkélkedő Dél – koreai duótól, akik a remix mellett az alábbi track-el is képviseltetik magukat a kiadón:

Az intenzív stúdiózás mellet a fellépések sem maradnak el, a Mundo nyitó buliját követően a nyár folyamán még egyszer hallható lesz a győri top klubban, miközben hamarosan az osztrák főváros egyik híres klubját is beveszi a következő hónapokban.
A hazai rajongóknak a még közeli Bécsbe sem kell átruccanniuk, hogy meghallgassák őt, hiszen Budapesten és környékén több különleges fellépésre is sor kerül nemsokára. A június 15-én először megrendezésre kerülő D F F R N T L Y Label Night-on:

és a rá egy hétre debütáló új kezdeményezés, a D F F R N T L Y Live-on. Vagy a már rég teltházas, Podmaniczky kastélyban megrendezésre kerülő kastély techno újabb állomásán éppúgy hallható lesz, mint Gayle San búcsúturnéjának hazai állomásán, ami egyébként szintén egy rendkívül különleges környezetben, a Thury kastélyban fog zajlani, júliusban.

Kitti Kay-t és a D F F R N T L Y csapatot az alábbi helyeken követheted figyelemmel:

Kitti Kay on Facebook
Kitty Kay on Soundcloud
DFFRNTLY on Facebook
DFFRNTLY on Instagram