A Moonwalk beveszi Budapest legintimebb klubját

- 2 perces olvasmány
dffrntly moonwalk  péntek lock klub 
dffrntly moonwalk  péntek lock klub 

A Moonwalk páros nem most először jár a fővárosban, játszottak korábban már klubban és kastélyban is, viszont olyan high tech környezetben talán ők se gyakran fordulnak meg, mint most pénteken fognak, amikor a D.F.F.R.N.T.L.Y. csapat szervezésében, a Lock klub sejtelmes, sötét és intim környezetében lesznek hallhatóak.

A srácok számára, akik a hétköznapjaikat jellemzően stúdiózással töltik, az áttörést a 2012-ben megjelent Girl For You hozta meg, amit akkor többek között Solomun is gyakran játszott. Életük élménye, hogy ezt élőben is megtapasztalhatták, de az is hidegrázós érzés számukra, ha belegondolnak, hogy azóta többek között a Diynamic, a Still Vor Talent, a Tronic, a Suara vagy a Get Physical kiadók állnak sorba a kiadványaikért.

Amik egyébként hangzásukat és stílusukat tekintve is alaposan átalakultak a kezdeti időszakhoz képest, amit persze senki nem ró fel nekik hátrányként. Már csak azért sem, mert az utóbbi évek szerzeményei, amelyek a techno dallamosabb oldalán mozognak, sokak szerint sokkal közelebb áll a srácok világához. Ők pedig ki is maxolják ami a lehetőségeikben rejlik, és vallják, hogy manapság az igazán magas minőségű zenékkel lehet kitűnni.

Ezt a nézetet osztja a D.F.F.R.N.T.L.Y. csapat is, akik a szervezés terén vallanak hasonló nézeteket, így aztán a teljes legénység, vagyis Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay, Tobak, Technicolour és New Ground is hallható lesz péntek éjjel, hogy a húsvéti hosszú hétvége még véletlenül se teljen ütős buli nélkül. Amire gyülekezni itt lehet, kedvezményes belépőt váltani javasolt a megfelelő hangulat pedig az alábbi mix lejátszásával állítható be: