Szombaton ebben a kastélyban megy majd a technozás

- 2 perces olvasmány
dffrntly podmaniczky kastély techno 2019

Azzal, hogy az előző év szeptemberében a D F F R N T L Y csapat bevitte az elektronikus zenét a a Kiscelli Múzeumba, egyértelműen valami új kezdetét jelentette. A rendezvényről, azóta is ódákat zeng az a pár száz szerencsés, aki ott lehetett, közben pedig a folytatás sem maradt, marad el.

Épp csak túl vagyunk az előző hétvégén, amikor is Gayle San utolsó hazai fellépésére került sor a Thury várudvarban, most szombaton pedig már a Podmaniczky kastély felé lehet venni az irányt, ahol a D F F R N T L  Y csapat mellett a Spektre kap majd főszerepet.
A Pesti úton található több mint 250 éves épületben, ahol elektronikus zene eddig még soha nem szólt, erre az estére egyedi installációt kap, azaz olyan hang és fénytechnikát, ami egyetlen éjszakára, minden tekintetben igazi party helyszínné varázsolja az ódon hangulatú kastélyt.

A D F F R N T L Y csapat azaz Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay, Technicolour, ezúttal Bohumil-al és a Twins Project-el egészül ki, miközben ez a rendezvény sem marad nemzetközi szinten is magasan elismert külföldi vendég nélkül, ezúttal az angol techno egyik legelismertebb párosa, a Spektre live produkciója is megszólal a több száz éves kastély falai között, a speciálisan erre a helyszínre összeállított Void hangrendszeren.

Újabb egyszeri és megismételhetetlennek ígérkező bulira van tehát kilátás most szombaton, hiszen a line-up mellett a környezet is garantáltan lélegzetelállító lesz.