Nappali buli dübörög a Sas-hegyi kilátónál

- 2 perces olvasmány
dffrntly sas-hegy kilátó techno buli
dffrntly sas-hegyi kilátó techno buli

A  D F F R N T L Y csapat igencsak komolyan veszi azon törekvését, hogy valóban újat és mást nyújtson az eddig megszokottaktól, a hazai party közegben, és ezt, a különleges line-up-ok mellett, időről időre, igazán meghökkentő helyszínválasztásokkal igyekeznek elérni. Az előző év szeptemberében a Kiscelli múzeumot vették be, a Moonwalk párossal karöltve, júliusban a Podmaniczky kastély következik, ahová az alap csapaton kívül a Spektre is érkezik, előtte azonban, pár szerencsés partyarccal karöltve a Sas-hegyi kilátót is meghódítják.

A D F F R N T L Y LIVE, nappali buli ugyanis a főváros ikonikus kilátójáról jelentkezik, ahol a természet lágy ölén zenél majd a teljes csapat, azaz Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay és Technicolour.

“Tudjátok, hogy mindig igyekszünk újdonsággal szolgálni nektek, így a jó idő beköszöntével egy különleges kirándulásra hívunk benneteket. Ráadásul ehhez még a városból sem kell kimozdulni, mégis úgy fogjátok érezni magatokat, mintha egy másik világban járnátok, ahol a természet és a zene eggyé válik. A Sas-hegyi kilátó egyedülálló panorámája minden természetjáró álma, ezúttal pedig pár szerencsés részvevő velünk bulizhat, ott fent, a csúcson. Június 22-én, szombaton, délután 2 órától ide vonul ki a teljes csapat, hogy kezdetét vegye a D F F R N T L Y LIVE, vagyis a buli a város felett.”

A rendkívül korlátozott darabszámban elérhető belépők, amelyek megvásárlásával a Duna Ipoly Nemzeti Park és a természetvédelem is támogatásra került már rég elfogytak, viszont így is élőben követhető a teljes megmozdulás a D F F R N T L Y You Tube csatornáján, ide kattintva!