Gayle San ebben a hazai várudvarban búcsúzott a magyar közönségtől

- 3 perces olvasmány
dffrntly techno gayle san várudvar 2019
dffrntly techno gayle san várudvar 2019

Gayle San februárban jelentette be, hogy az idei év lesz az utolsó, ami turnézással és fellépésekkel fog telni, ugyanis jövőre visszavonul és felhagy a Dj karrierjével. Egy baleset miatt végül a márciusra tervezett start júniusra csúszott, de ez szerencsére nem érintette a hazai búcsúfellépését, ami könnyen lehet, hogy a turnéjának legkülönlegesebbje lesz, hiszen egy 600 éves várudvarban fog megtörténni.

A július 13-i esemény, stílusosan 13 órán fog tartani, ahol Gayle San egy extra szettel búcsúzik az egyik legkedvesebb közönségétől, mindamellett, hogy most először és egyben utoljára hallhatunk tőle olyat, amit eddig még soha.

Ezúttal azonban nem csak a szettek bírnak majd újdonsággal, hanem a környezet is ahol megszólalnak. A Budapesttől 80 km-re található Várpalotán, több mint 600 éve magasodó Thury vár falai között történelme során sok minden megtörtént már, de elektronikus zenei ütemek ez idáig még nem szóltak. Pedig a várudvar a maga robosztus hangulatával egyértelműen techno hangulatot áraszt, és az extra Void hangosítással tökéletesen is fog megszólalni ezen a júliusi nyáréjszakán, ami egyébként már délután ötkor elindul.

Gayle San mellett itt fog csapatni a D F F R N T L Y alapító Julian Marcell, és a csapat tagjai: Belocca, Kitti Kay illetve Technicolour, továbbá az eklektikus előadásmódjáról és szettjeiről híres SanFranciscoBeat és a tempóban nem kevésbé szűkölködő Episode1. Aki mindezt karnyújtásnyira szeretné élvezni, vagyis konkrétan a Dj pult mögött felállított színpadon az itt csaphat le az 50 darab jegy egyikére, de azok is maradéktalanul kattintsanak, akik tervezik a részvételt ugyanis a belépők jelentős része már gazdára talált, jelenleg az utolsó előtti kontingens utolsó darabjainak értékesítése tart.

A csapatnak egyébként nem ez az egyetlen ilyen jellegű eseménye, egy héttel korábban a Podmaniczky kastélyt is beveszik:

július első szombatján ugyan nem Bécsnek büszke várát, de figyelemreméltó underground klubját, a Grelle Forelle-t nagyon is: