Két kastélyban is dübörögni fog a techno az elkövetkező két hétvégén

- 2 perces olvasmány
dffrntly techno kastély hétvége nyár 2019
dffrntly techno kastély hétvége nyár 2019

Manapság már egyre többen szerveznek különleges helyszínekre bulikat, de a hamisítatlan kastély techno feelinget, ami múlt év szeptemberében debütált a Kiscelli múzeumban, a D F F R N T L Y csapat jóvoltából, továbbra is általuk élhető meg a leghitelesebben.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a július 20-ra, a Podmaniczky kastélyba meghirdetett kiadás már rég teltházas, miközben a most szombaton, a Thury várudvarban megrendezésre kerülő techno maratont választotta Gayle San a hazai búcsúfellépésének helyszínéül.  

A július 13-i esemény, stílusosan 13 órán fog tartani, ahol Gayle San egy extra szettel búcsúzik az egyik legkedvesebb közönségétől, mindamellett, hogy most először és egyben utoljára hallhatunk tőle olyat, amit eddig még soha.

Ezúttal azonban nem csak a szettek bírnak majd újdonsággal, hanem a környezet is ahol megszólalnak. A Budapesttől 80 km-re található Várpalotán, több mint 600 éve magasodó Thury vár falai között történelme során sok minden megtörtént már, de elektronikus zenei ütemek ez idáig még nem szóltak. Pedig a várudvar a maga robosztus hangulatával egyértelműen techno hangulatot áraszt, és az extra Void hangosítással tökéletesen is fog megszólalni, ezen a júliusi nyáréjszakán, ami egyébként már délután ötkor elindul.

Szombaton megtöltjük a Thury Várat jó zenével! 🔥

Posted by D F F R N T L Y on Tuesday, July 9, 2019

Gayle San és a teljes D F F R N T L Y brigádon túl, azaz Julian MarcellBelocca, Kitti Kay és Technicolour mellett, ezúttal az eklektikus előadásmódjáról és szettjeiről híres SanFranciscoBeat és a tempóban nem kevésbé szűkölködő Episode1 is leteszi névjegyét a történelmi helyszínen. Aki mindezt karnyújtásnyira szeretné élvezni, vagyis konkrétan a Dj pult mögött felállított színpadon az itt csaphat le az 50 darab jegy egyikére, de azok is maradéktalanul kattintsanak, akik tervezik a részvételt, ugyanis a belépők jelentős része már gazdára talált, jelenleg az utolsó kontingens, utolsó darabjainak értékesítése tart.