Így fog kinézni a főváros új techno klubja

- 2 perces olvasmány
dffrntly techno klub budapest 2019
dffrntly techno klub budapest 2019

Akik még a Corvin-t siratják, most fellélegezhetnek, ugyanis a hétvégén nyit, a különleges helyszíneken szervezett bulikról elhíresült DFFRNTLY csapat jóvoltából, a főváros új techno klubja, a DFFRNTroom, ami hétről hétre szállítja majd a legforróbb underground ütemeket. 

dffrntly techno klub budapest 2019

A 300 férőhelyes klub az Orczy út 48-46. szám alatt található, az Orczy téri benzinkút szomszédságában, a CBA mellett, de biztos, hogy a feketére festett épület mindenkinek szembetűnik majd. 

Ahogy belépünk egy körlépcső fogad minket, szóval a Corvinos feeling meglesz, főleg, hogy az onnan jól ismert arcok fognak ügyelni a biztonságra, így az ottani face control-ra is lehet számítani. A minimalisztikus LED dizájn és a talpig fekete falak lézerekkel és fémmel kiegészülve hozzák majd az igazi underground hangulatot, természetesen egy erős hangrendszer kíséretében, ami Martin Audio lesz.

Kritikus pont szokott még lenni a mellékhelyiség kérdése illetve az italpultok mennyisége, itt ez a két kérdéskör is megfelelően került megoldásra, utóbbiból több métert is beépítettek.

A tervek szerint minden szombaton egy – egy külföldi fellépővel és a csapat mellett, hazai vendég fellépőkkel várja majd a DFFRNTroom a látogatókat. Az őszi menetrend első felének nevei már publikusak is, így szeptember 14-én Alexander Kowalski avatja fel a helyet, a hazai supportot pedig Julian Marcell, Kitti Kay és Bohumil adja. 21-én Ben Dust, Belocca, Piber, Technicolour és Universe, 28-án pedig Axel Karakasis zenél, Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay, Technicolour és Raul Young-al kiegészülve.

Az októberi szombatokon pedig többek között Garry Beck, Dustin Zahn, Kaiser és Pfirtert érkezik a klubba. 
A szombati nyitást megelőzően még egy hivatalos sajtóbejárásra is sor kerül, ahol már a végleges állapotokról is képet kapunk, és amit hamarosan veletek is megosztunk.