Maratoni techno buli lesz ebben a 600 éves várudvarban

- 2 perces olvasmány
dffrntly techno maraton thury vár 2019

dffrntly techno maraton thury vár 2019

Mi sem mutatja jobban, a Julian Marcell által alig másfél éve életre hívott D F F R N T L Y projekt azon törekvését, hogy valami mást, különbözőt, de szigorúan underground megmozdulást hozzon létre a hazai elektronikus zenei szcénában, mint például a szeptemberben megrendezett egyedi hangulatú buli a Kiscelli Múzeumban, ahol a főszereplő Moonwalk mellett a teljes csapat is felsorakozott.
A rendezvényről, azóta is ódákat zeng az a pár száz szerencsés, aki ott lehetett, és fognak majd azok is, akik időben léptek és jegyet váltottak a már rég teltházas, a Podmaniczky kastélyban megrendezésre kerülő folytatásra, ahol többek között a Spektre is fellép majd.

A nyár folyamán azonban nem ez lesz az egyetlen különleges D F F R N T L Y megmozdulás! Mindamellett, hogy júniusban a Sas-hegy kilátóban fog dübörögni a „panoráma techno”, július 13-án, a Várpalotán lévő, több mint 600 éves Thury vár udvarában rendeznek egy 13 órás, maratoni bulit.
A különleges helyszín, ahol elektronikus zene eddig még soha nem szólt, erre az estére egyedi installációt kap, azaz olyan hang és fénytechnikát, ami egyetlen délutánra majd pedig éjszakára, minden tekintetben igazi party helyszínné varázsolja a történelmi helyszínt.

A pontos line-up-ra vasárnap este derül fény, de az esemény leírásából kiderül, a hazai fellépők mellett, egy nemzetközi legenda utolsó fellépése is ezen a bulin várható.
Újabb egyszeri és megismételhetetlennek ígérkező bulira van tehát kilátás július 13-án, szombaton, amire minden további infók tekintetében máris itt lehet gyülekezni, illetve a jegyelővétel indulását árgus szemekkel figyelni, mert várhatóan ismételten egy szempillantás alatt találnak majd gazdára a limitált számban értékesítésre kerülő belépők.

Kerülj képbe a „kastély techno” megmozdulással az alábbi beszámolóra kattintva: