Len Faki kedvenc producere ma este Budapesten veret

- 2 perces olvasmány
dffrntroom dustinzahn techno kemény ütem 
dffrntroom dustinzahn techno kemény ütem 

A főváros legújabb techno klubja a, DFFRNTroom, a beígérthez hűen hozza el nekünk heti szinten a külföldi művészeket és teszik ezt egy ízléses és jól kialakított környezetben, az Orczy térnél. Úgy néz ki a közönség tetszését is elnyerte,a klub ,ugyanis rendszeres a teltház jelensége a nagyon underground hangulatot árasztó helyszínen. 

A soron következő külföldi vendég pedig Dustin Zahn, akinek nevéhez megjelenések köthetők, többek között a híres Drumcode és a Rekids kiadóknál is. Egy kreatív humorral és rendkívüli szerénységgel megáldott művészről beszélünk, aki gyerekkora óta ír zenéket, így mondhatjuk, hogy van tapasztalata a zeneírás terén. 

Életrajzát nézve semmi különleges nincs benne, már ami karrierjét illeti. Nem rendelkezett mentorokkal, akik tolták volna előre, sem különös áttörésekkel, de szépen lassan tett szert a hírnévre az évek során és kitartó munkájával végül révbe ért. A lassú de folyamatos fejlődés során pedig erős szakmai tudásra sikerült szert tennie. Persze nem csak a zeneírás területén remekel a minneapolisi fiatal, hiszen Dj-ként is bizonyította tehetségét például a Boiler Room-os szettjének keretein belül. 

A most már büszke berlini lakos, sötét stílusára felfigyelt már Len Faki is, aki előszeretettel dolgozza fel Dustin számait, így például a Stranger To Stability címűt is, ami több milliós nézettséggel büszkélkedhet, a különböző zenemegosztó felületeken.

Az Abiotic és az Enemy Records társalapítójaként, ez utóbbin jelenteti meg legtöbb számát, kis híján már két évtizede, művészi tehetségével nagyban hozzájárult a kiadó fejlődéséhez. Ma este pedig ti is megtapasztalhatjátok azt a sötét berlini hangulatot, amit Dustin képvisel , ugyanis Julian Marcell, Kitti Kay, Technicolour és Universe társaságában lesz hallható a Dffrntroom-ban. 

Csatlakozni itt lehet!