Kőkemény techno-t hoz a Halloween

- 3 perces olvasmány
dffrntroom halloween budapest 2019

A D F F R N T L Y csapata idén számtalan szabadtéri és zárt helyszíneken dübörgő eseményt szolgáltatott, hogy valami mást, különbözőt nyújtson és hozzon létre a hazai elektronikus zenei szcénában. Legutóbb például, ezeken a zeneileg és hangulatukat tekintve is egyedi bulikon túllépve, valós igény fogalmazódott meg a DFFRNTroom-ra is, ami a legsötétebb órákban is üde színfolt a budapesti éjszakában. A csapat, ismét a hazai techno szintér underground innovációjának mezsgyéjét taposva, az intelligens és kemény techno feltétlen hívét, a spanyol Fatima Hajji-t hozza el ide, október utolsó napján, a Halloween bulijuk alkalmából .

Az arab felmenőkkel rendelkező, boszorkányos szépségű és ügyességű Djane hatalmas utat tett meg szülővárosából, Salamancából indulva, hogy tornádóként söpörjön végig a kontinensen, majd később az egész világon.

16 éves voltam, amikor az utcán sétálva megláttam egy boltot ahol bakelit lemezeket árultak. A bolt ajtaján volt egy hirdetés, DJ órák címmel. Jelentkeztem az órákra anélkül, hogy bárkinek szóltam volna róla. Pár hét alatt megtanultam az alapokat, majd részt vettem egy helyi DJ versenyen, amit meg is nyertem. Ezután a városomban lévő klubokban kezdtem el játszani, de később egyre több helyre hívtak szerte az országban majd külföldre is.

Legújabb projektje, a 2017-ben életre hívott kiadója a Taikatta Records és rádióműsora a Taikatta Radio Show-nak hála, egy másik alteregóval, Amitta Hajji néven is tevékenykedik. 

Több mint 15 éve játszom keményvonalas hard techno-t, de mivel egyre több az igény a lágyabb dallamokra úgy döntöttem, hogy új név alatt is fogok zenélni, elsősorban tech house és techno műfajban mozogva.

A spanyol techno ütemeket magával hozó Miss Hajji, az erőteljes hangzásába ravaszul csempészett melodikus dallamokkal, hajlamos az ember testét-lelkét megkavarni, persze csak a jó ízlés és a tánctér határain belül.

Számomra a zene jelenti az életet és a képességet arra, hogy megosszam az érzéseimet azokkal, akik eljönnek az aktuális klubba ahol, és amikor játszom. Minden héten zenélhetek és ez igazi ajándék számomra.

Az impulzív és mélyberántó szettjeiről elhíresült Fatima Hajii tehát garantáltan biztosítja majd zenéivel a kellő, legjobb értelemben vett aljasságfaktort, valószínűsíthetően, valamilyen sötét, underground hangulatú helyszínen október 31-én.

Aki kíváncsi arra, hogy a mindig toppos díva hogyan csábít édes bűnre a basszusokban nem szűkölködő túlgondolásaival, az ITT tud csatlakozni az eseményhez, a kedvezményes belépőkre pedig itt lehet lecsapni!