Képeken Győr új underground klubja

- 2 perces olvasmány
dinamo győr underground club 2019
dinamo győr underground club 2019

A győri partyarcok legnagyobb bánatára szeptemberben kiderült, hogy végleg bezárja kapuit a népszerű Club Vertigo, amely többek között, Sikztah nagysikerű The Etiket sorozatának is otthont adott. 11 évnyi dübörgés után Győr meg volt lőve, de szerencsére Sikztah nem hagyta annyiban a dolgot és rekord idő alatt, október 22-én, az I Hate Models fellépésével nyitott meg Győr vadiúj underground rendezvényközpontja, a Dinamo Event Hall. 

Ha most nem lennék iszonyatosan elhavazva azzal, hogy a ma esti nyitáson minden flottul menjen biztosan leírnék ide egy regényt arról, hogy mennyire szüksége volt már Győrnek és a régiónak egy független rendezvényhelyszínre ami túlmutat a szimpla vidéki klub definícióján, leírnám azt is, hogy régóta álmom volt egy ilyen tényleg saját tulajdonú bázis, meg lehet azt is, hogy hetek óta pár órákat alszok, mert ez nem 1 hanem 10 embert kíván de csak annyit írok le a végére, hogy: MAGAMURA!

-nyilatkozta Sikztah a nyitás kapcsán. 

A kemény ütemekkel megpakolt nyitó buli szinte kimaxolta a vendégelégedettség fogalmát, ami azt jelenti, hogy az ország nyugati régiójának underground szférája egy kimondottan igényes új klubbal büszkélkedhet. 

A letisztult, minimalista dizájn ad a helynek egyfajta exclusive feelinget, ezzel is erősítve a színvonalas szórakozás fellegvára image-t. A hely ráadásul a Mészáros Lőrinc u. 11-es szám alatt helyezkedik el, a vasútállomástól nem messze, így a környékről vagy a fővárosból érkezőknek is könnyen megközelíthető. 

The Etiket sorozat november elsején vissza is tér a Dinamo falai közé, amikor is a SHDW & Obscure Shape duóját hozza el a közönségnek. A továbbiakban a techno mellett egyéb underground e-zenei műfajokra is lehet számítani, így például a minimált szolgáltatja hamarosan az Insomnia Droplex-el november 9-én, a trap műfaját pedig a Next Level csapata képviselteti december 6-án.

A további programokért kövessétek a Facebook oldalát