Ilyen amikor a Dj beviszi a munkahelyére a gyerekét

- 2 perces olvasmány
dj gyerek munkahely cukifaktor  
dj gyerek munkahely cukifaktor  

A felnövő generációkra a szülők vannak a legnagyobb hatással. A szülő és gyermek kapcsolatát pedig mi más erősíthetné jobban, mint a közös rajongás és a közös élmények megélése. Na de mi helyzet akkor, ha anyu/apu éppen a jelenlegi egyik legnagyobb A listás elektronikus zenei előadó a világon? Kapkodjuk a fejünket, de a jelenlegi DJ generáció felnőtt és igen, gyerekeik is vannak.

Sven Vath idén tölti az 55-öt míg fia, Tiga Vath alig múlt 8 éves. A techno egyik ős apjaként is emlegetett előadó még mindig tolja a bulik szekerét ahová egy-egy alkalommal fiát is magával viszi, ahogyan azt az alábbi videó is szemlélteti. A videót, na meg Sven eddigi munkásságát elnézve valószínűsíthető, hogy fia tovább lendíti a műfajban a papa örökségét.

Tiga & Papa had soo much fun @mysteryland_official 🥁🕺🏻👊❤️ Thanks

Posted by Sven Väth on Wednesday, August 28, 2019

Ki gondolta volna, hogy a techno házaspárnak Adam Beyer,-nek és Ida Engbert-nek már három lánygyermeke van? Az hogy a szülők, együtt verethetik a kölykökkel a legfrissebb techno slágerekre a Beyer családban valószínűleg nem számít nagy újdonságnak, azonban biztosra vesszük, jó néhányan azért cserélnénk a kis manókkal. Az alábbi videó tanulsága szerint a lányok zenei ízlésben jó úton haladnak, és ritmusérzékükben sincs, hiba mivel anyu techno-ja gyorsan beindítja a táncoló talpakat.

Havin a wee dance with the future generation 🕺🏻👯‍♀️

Posted by Adam Beyer on Tuesday, September 3, 2019

Azt pedig már régóta tudjuk, hogy a tánc mindenkinek ajánlott, aki szereti a mozgást és az örömteli közösségi hangulatot. A világhírű dj/producer Carl Cox pedig mindkét kritériumnak megfelel, és ha még a gyerekek részéről mosoly is társul ehhez, akkor tényleg nincs, mese táncolni kell, ahogyan ő is az alábbi videóban.

Carl Cox – The kids want proper techno

The kids want proper techno…Backstage with Carl Cox

Posted by Releasemag on Tuesday, September 11, 2018

Mindenesetre a fenti példák, ha nem is annyira szembetűnően, de jól szemléltetik, hogy a gyerekünk zenei ízlésének alakulásában szülőként döntő szerepet tölthetünk be mindaddig, amíg a zenei és a művészeti értékeket zenéléssel vagy csupán jelenléttel, de együtt éljük meg.