Friss albummal jelentkezett napjaink egyik leginnovatívabb előadója

- 3 perces olvasmány
innellea album afterlife keszthely balaton 
innellea album afterlife keszthely balaton 

Az Innellea duóját szintén az ikonikus Afterlife kiadó felfedezettjei között említhetnénk, bár mára az együttes tagjainak száma egyre redukálódott. A német Michael Miethig egyedül vitte tovább azt a konvenciókat megtagadó, egyedi és meglehetősen extravagáns hangzást, amit az Innellea név megtestesít, és milyen jól tette. 

Michael legújabb, 11 track-es albuma még júliusban került ki a digitális kiadók polcaira és tökéletesen hozza azt a minőséget, amit már megszokhattunk az Innellea brandjétől. 

A címadó muzsika leginkább egy sejtelmes intróra hajaz, ami egy mesteri kezdése lehet bármilyen dallamos techno szettnek, de igazából, ha az egész albumot nézzük, ezúttal elrugaszkodhatunk a techno-t vagy az egyéb műfajokat övező határoktól, ugyanis a művész is így tett. 

Az Internal Shifts például inkább a downtempo műfajába esik és leginkább az Ozora fesztivál egyik színpadánál tudnánk elképzelni. A többi alkotás már a megszokott melodic techno és house formációban támadja hallójáratainkat, de felesleges is megbélyegezni és szeparálni az egyes muzsikákat, hiszen az a jellegzetes hangulat és a meghökkentő újítások tömkelege mindnél jelen van, melyektől annyira különleges ez a hangzásvilág. 

A Blizzard című track például magával ragadó módon röpít minket a transzba ejtő dallamok világába, utaztatós kiállásokkal és a feszes dobok lüktetésével. De kiemelhetnénk bármely másik számot is az albumról, hiszen egytől egyig az igényes ütemeket képviselik. A fő track elkészültének folyamatát mellesleg egy Youtube videóban be is mutatja Michael, szóval szemtanúi is lehetünk az Innellea féle innovatív sound design-nak.  

PRÓBÁLD MEG A KOMPLEX KÉPET NÉZNI ELRUGASZKODVA SAJÁT KERETEIDTŐL. ISMERD MEG MAGAD ÉS ARRA FÓKUSZÁLJ, HOGY KI VAGY TE VALÓJÁBAN ÉS HOL SZERETNÉL LENNI A JÖVŐBEN.

Tehát egyértelműen a művészeten van a hangsúly, ami ha eléggé egyedi vagy, hozza magával a sikert is. Most hogy tudjuk, Keszthelyen a Festetics Kastély kertjében fog zenélni Innellea és azzal is tisztában vagyunk, mire számíthatunk zeneileg, biztosak lehetünk benne, hogy ott szeretnénk lenni a jövőben, vagyis pontosan augusztus 16-án 18 órakor.