Jay Lumen Budapesten mutatja a sarki fényt

- 2 perces olvasmány
dj jay lumen techno aurora 
dj jay lumen techno aurora 

Jay Lumen, Aurora című dalát már sokan várták, hiszen amellett, hogy egy igazi masszív techno alkotás, feszes alapokon, már számos DJ, többek között Adam Beyer vagy Monika Kruse kezei alatt is fel-fel csendült.

Most, a dalhoz egy igen remekbe szabott és látványos drone felvételeket is felvonultató profi videó készült, ami egy tehetséges parkour rajongó fiatalember főszereplésével került leforgatásra.

A Budapest szépségeit is bemutató pörgős videó pénteken került fel a You Tube-ra, ennek kapcsán kérdeztük Jay Lumen-t, aki jelenleg az Egyesült Államokban turnézik.


“A klip egy hétköznapi srác útját mutatja be, amellyel a dal címéből is sejthető Aurora Borealis / sarki fény szépségét akarja megtapasztalni. A városon keresztül rohanva igyekszik elérni a helyet, amelynek hívó szavát érzi. Persze Budapesten ez csak a mi klipünkben látható, hiszen a valóságban nálunk sajnos ez nem érzékelhető. 🙂
Nem nagyon akartam szerepelni a klipben, de a forgatócsapat rávett egy kis közös elmélkedés után. Így pár villanásra feltűnve, én lettem az idézőjeles vezető szellem, aki a fiatalembert a megfelelő irányba tereli.
Egyébként imádtam a forgatást. És remek csapat jött össze. Köszönet a HD pictures-nek, a Helidrón Media-nak és Molnár Karesznek a közreműködésért.”

Az Aurora, Jay Lumen saját kiadóján, a Footwork-on jött ki, és már elérhető online, a  Beatport-on,  hamarosan pedig bakeliten is hozzáférhető lesz.