Beindult a mémgyár a Kenny Larkin ügy kapcsán

- 2 perces olvasmány
dj kenny larkin lavalava mémgyár
dj kenny larkin lavalava mémgyár

Pár napja kapott szárnyat a hír, miszerint az amerikai Dj legenda, Kenny Larkin nem éppen a helyzethez méltó hozzáállást tanúsított, az őt hazánkba szervező Lavalava csapattal szemben, akik a világjárvány kapcsán kénytelenek voltak lemondani a vele tervezett szombati bulit.

Az ügy azzal indult, hogy a hazai csapat, angol és magyar nyelvű posztban fordult a nyilvánossághoz, miután elmondásuk szerint hetek óta nem jutottak dűlőre a fellépti díj visszautalását illetően, ami szerintük a jelen helyzetben járna. Ezzel szemben, Kenny Larkin, aki szintén posztolt az ügy kapcsán, inkább az újratervezés mellett maradna, ám az új időpont megvalósulásáig nem szeretné visszautalni a számára már korábban kiutalt összeget. A posztok alatt több száz kommentelő fejtette már ki a véleményét, volt, aki jogi oldalról és volt, aki lelkiismereti okokkal támasztotta alá véleményét, pro és kontra egyaránt, de mostanra már jó pár humoros megoldás is született, mém formájában.

Van aki Dagobert bácsiként látja a detroiti underground művészt, akinek dollárjelek villognak a szemében, utalva ezzel arra is, hogy bizony a sokszor ügyesen felépített „csak a zene számít” image valójában nem teljesen igaz kép.

Egy másik alkotó rendkívül találó humorral Penny Larkin-nak nevezte át Kenny-t, ezzel utalva filléres hozzáállásra.

Hide The Pain trónjára tőr mostanában egy másik idős úriember, Bernie, aki egyre több képen jelenik meg, ezúttal a fellépti díj visszafizetését kéri szépen. Egészen pontosan a fellépést szervező ügynökség díját kéri visszafizetni, ami, mint ismeretes tulajdonképpen már visszafizetésre került, de ettől függetlenül is zseni az alkotás.

Ha rangsort állítanánk, akkor egyértelműen ez a kép vinné az első helyet, a felirat pedig nem is szorul magyarázatra.
Remélhetőleg hamarosan lezárul ez a rendkívül kínos ügy, ami úgy tűnik már igencsak széles körben vált ismerté, hiszen még a Blikk is lehozta a sztorit, miközben jó pár nemzetközi szakember is véleményt alkotott már korábban.