Titokban Budapesten forgatott a Cercle??

- 2 perces olvasmány
plusbeats_metha_be_massive_horizon_sorozat
metha be massive horizon sorozat 

Lélegzetelállító felvételek láttak napvilágot egy hazai projekt által, amit a francia csapat is megirigyelhetne.

Az utóbbi időszakban egyre inkább megszaporodtak hazánkban is a szokatlan környezetben rendezett elektronikus zenei események. Korábban várban, kastélyban, reptéren, fürdőkben, különleges modern épületekben, sőt még barlangokban is élvezhettük a különböző hazai és külföldi DJ-k által szolgáltatott elektronikus zenét. 

A különleges helyszíneken létrejövő események egyik úttörő hazai képviselője Metha és az általa létrehozott Be Massive és Horizon sorozat, amiről már a tavalyi évben is bebizonyosodott, hogy figyelmet érdemel, mivel nemcsak egyedi koncepciójával, hanem megvalósítását tekintve is újat mutatott a hazai elektronikus zenei színtéren. A sorozat korábban jó pár alkalommal vitte ki a techno-t a szabadba többek között egy debreceni víztoronyban, aztán több helyszínen a Dunakanyarban, a Festetics kastély udvarán, valamint az Eiffel téren is lépkedhettünk a Metha által szolgáltatott négypernégyre. 

Egyértelműen van tehát lélek és tartalom, a szárnyait egyre szélesebbre táró Horizon sorozatban, mivel a tánc, a gyönyörű panoráma és elektronika elegyedését kevesen képesek ilyen formában a „látóhatárunkon túlra”, de mégis a szívünk közepébe helyezni. Ez a manőver egyébként a The night lights of-Budapest című videóban is sikerül Metha-nak, amit nemcsak a lenyűgöző felvételek, hanem a fantasztikus zenei aláfestés miatt is érdemes végighallgatni. Ha pedig nem csak videón keresztül, hanem személyesen is élveznétek a Be Massive Horizon varázsát, akkor majd Kőröshegynél élhetitek át mindezt, június 27-én Metha zenéjére dél-balatoni levendulagazdaságban.