Ez történik valójában egy Dj stream alatt!

- 2 perces olvasmány
plusbeats_hobo_dj_stream_videó_hang_nélkül
hobo dj stream videó hang nélkül 

Az utóbbi hetek Dj stream áradatát valószínűleg már sokan láttátok, most viszont a hogyan csináljunk ilyen olyan előadó vagy kiadó szerű zenét, szállító sorozat atya, Hobo fogta ezeket a jeleneteket és mondjuk úgy, hogy leszinkronizálta vagyis levette a zenét, és különböző háttérzajokkal helyettesítette. 

Amennyire egyszerű az ötlet, annyira zseni lett a végeredmény, hiszen kedvenc Dj-inket így még biztosan nem látta senki!

A videó a Tale Of Us srácokkal indul és a nemrég Ibiza-ról közvetített live-al, ahol most zene helyett a vakarózásukat hallhatjuk. Dubfire-t a kanapéján ülve látjuk miközben Martha Stewart egyik műsorát nézi, Luciano a nappalijában a haverjával valami meccset néz, Dax J és Amelie Lens esetében is vicces a mozgásukkal járó feltételezett hangokat hallani.
A sírva nevetős rész egyértelműen Hot Since 82-nál kezdődik, akiknél miután gyomorkorgást hallunk, azt látjuk, hogy kiszalad, na meg a nemrég autós jeleneteket forgató Fatboy Slim és Eats Everything esetében akik ezúttal csak sikítoznak. 2:21-nél hazánk büszkesége, a nemzetközi karriert is befutó Jay Lumen legendás légzongorázása is előkerül, hogy aztán Stephan Bodzin hadonászása zárja a sort. Hobo valamire nagyon ráérzett, úgy tűnik a zenélés mellett a humorizálás is nagyon megy neki!