A talpadban érezheted a zenét ezzel a Bluetooth-os cipővel

- 2 perces olvasmány
droplabs zene bluetooth cipő hangrendszere 
droplabs zene bluetooth cipő hangrendszere 

Pár éve még furcsállottuk volna, ha azt mondják nekünk, hogy hallgathatunk zenét a lábunkkal. A Droplabs előállt az úgynevezett EP 01 cipellővel, mely egy teljesen új élményt biztosít a zenehallgatásban. Az ötlet mintha egy Black Mirror epizódból származna, de nagyon is valóságos.
Ez a cipő bluetooth-on keresztül csatlakozik készüléked zenetárához és a rezgéseket alulról adja vissza.

A hangrendszer kifejezés még nem is túlzás, ugyanis a telefonodról egy applikáció segítségével beállíthatod az EQ-t is és váltogathatod a különböző módokat. Összesen 5 mód elérhető, olyanok, mint például a Velvet, ami a mélyekre helyezi a hangsúlyt, míg a Bright a szimfóniákra. 

A Dramatic mód például leginkább filmnézéshez ideális, ami úgy néz ki, ha egy Marvel filmet nézel, Hulk őrjöngésére a te lábad alatt is berezeg a talaj. Ez a mód emellett még felerősíti az akciójelenetek alatti a zenét, így abszolút tetőfokára hághat az izgalom.

A gamerek sem maradtak ki a célközönségből, ugyanis játék konzolokhoz is csatlakoztatható a cipő. Az ötödik mód, ami a Seismic névre hallgat speciel pont az FPS vagyis a lövöldözős játékokhoz lett kitalálva, mint például a Call of Duty.

Az EP 01 tehát egy nagyon high tech találmány, ami 299 dolcsiért vásárolható meg, de a Droplabs lehetővé teszi a részletfizetést is, itt.

Forrás: edm.com