Elültethető füves nyalóka

- 2 perces olvasmány
édesség marihuana nyalóka 
édesség marihuana nyalóka 

Sokan fogyasztanak marihuanát a kreatív gondolkodás beindításához. Ha ez igaz, a Half-Lit nyalókáinak kitalálói sokat fogyaszthattak. A nyalóka miután megtette a hatását, a pálcika elültethető, és kellő gondozás mellett, könnyedén termesztővé is válhat a fogyasztó.

A procedúra nevetségesen egyszerű:

  1. Megeszed a kannabisz tartalmú cukrot.
  2. Elülteted a pálcikát.
  3. Meglocsolod.
  4. Kikel a növényed.

A félhold alakú nyalóka gyártói a Half Lit-nél eddig 6 ízesítéssel álltak elő: Lunar Lavender, Watermelon Wonderland, Hot Mama Mango, Calming Caramel Açaí, és Lit Lemonade. Mind 25 milligramm THC-t tartalmaz, kivéve a hatodik ízesítést, a CBD Lunar Lavendert, amely THC helyett 25 mg CBD-vel szolgál. Ezt a darabot azok számára tervezték, akik egészségügyi okokból fogyasztják a különleges édességet és nem kérnek a pszichoaktív hatásokból.

A weboldal szerint teljesen organikus, növényvédőszer és GMO mentes kannabiszból készülnek a nyalókák. Ha ez nem lenne elég, a pálcikából konkrétan növényt varázsolhatsz. A belsejében egy kannabisz mag rejtőzik, ami elültetés után kitör börtönéből és növekedésnek indul. Locsold és gondozd a növényed és a végén egy kifejlett példány díszítheti szobádat.

Az ehető termékek a legális kannabisz piac legkelendőbb portékái, így a füves üdítők, csokik, és sütik mellett akár pizzaszósz is kapható. Azok számára előnyös ez, akik a praktikus és diszkrét fogyasztást preferálják, és nem kívánnak füstölni. Az ehetők ráadásul hatásra is jellegzetesebbek. Több idő mire hatnak, de sokkal tovább tart az a hatás és intenzívebb is. A füves nyalóka ötlete nem számít újdonságnak az ehetők körében, de az elültethető nyalóka már egy egészen innovatív megoldás.

Forrás: International High-Life