Három, Madách téri szórakozóhely volt egy razzia fő célpontja

- 2 perces olvasmány
éjszakai szórakozóhely madách tér razzia 
éjszakai szórakozóhely madách tér razzia 

Az ötödik, hatodik és hetedik kerületet rohanta le az a 300 rendőr, aki a társszervekkel együttműködve fokozott ellenőrzést tartott az említett területen. Az akcióra még két héttel ezelőtt került sor, de a rendőrség csak most adott ki hivatalos közleményt.  A nagyszabású műveletben részt vett a BRFK valamennyi divíziója, de az említett kerületekből is érkeztek tisztek. Ehhez csatlakozott még a BKK, a NAV, a Katasztrófavédelem, a kormányhivatal népegészségügyi osztálya, a munkaügy és a polgárőrség. 

A Madách téren 3 szórakozóhelyet ellenőriztek kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények megelőzése érdekében és a háromból kettőnél találtak is ilyen jellegű problémát, ahogy a police.hu fogalmazott. Az egyik helyen a pultos táskájában csekély mennyiségű ekit és speed-et, a másik vendéglátóhelyen pedig a Dj-nél találtak illegális szereket. 

A rendőrség elmondása szerint az akcióban egyfajta mobil vezetési pontot is alkalmaztak, melynek segítségével élő felvételen keresztül láthatták a parancsnokok a tisztek intézkedését és így adták az instrukciókat. 

519 gépjárművet ellenőriztek, 9 személyt fogtak el, 7 főt előállítottak, 38 esetben szabtak ki helyszíni bírságot és 19 esetben történt feljelentés. 

Forrás: police.hu