Az ország legmagasabb szállodájának tetejére szerveznek bulit

- 2 perces olvasmány
electronic beats festival június 2019
electronic beats festival június 2019

A nagysikerű tavaly szeptemberi Telekom Electronic Beats Festival folytatásával köszönthetjük a nyarat június 8-án, nem is akármilyen módon. Magyarország legmagasabb szállodája, a Budapest Hotel fog otthont adni a rendezvénynek, melyen ezúttal három külföldi előadó várható. A legfelső emelet fog művészetben gazdag, szürreális ruhát ölteni, ahol mellesleg 360 fokban csodálható a budapesti panoráma.

Természetesen nem maradhat el a konferencia sem, de a legnagyobb hangsúlyt a hotel frissen felújított és kiterjesztett teraszán szervezett délutáni buli kapja. A feltörekvő hazai dj-k mellett fellép az amszterdami showman, San Proper, a Peggy Gou által is támogatott Yu Su és Suzanne Kraft, aki egyenesen Los Angelesből érkezik hozzánk. Az ő szettjeikre csodálhatjuk a gyönyörű budapesti panoráma mögött lebukó napot, miközben művészeti programokban sem lesz hiány.

Ezzel a műfajok tekintetében is sokszínű rendezvénnyel a Telekom Electronic Beats ismét valami extravagánsat készül alkotni, ráadásul mindezt ingyen, hiszen a belépés mindenki számára díjmentes. Az eseményt mellesleg élőben fogják streamelni, szóval az otthon maradók is képben lehetnek az aktualitások terén. A változatos és innovatív programok között nagy szerepet kap a zenén kívül a kultúra, a technológia, a divat és a dizájn is.