Megvan a következő Electronic Beats Festival időpontja

- 2 perces olvasmány
electronic beats fesztival budapest 2019
electronic beats fesztival budapest 2019

Idén sem marad Budapest, Electronic Beats Festival nélkül, akárcsak az előző évben, ezúttal is szeptemberben, most 19 és 22. között kerül majd megrendezésre. Egyelőre a helyszínt pont úgy homály fedi, mint a line-up-ot, de az előző évből, vagy az alig egy hónapja, a Hotel Budapestben megrendezett különleges délutáni eseményből kiindulva várhatóan ezúttal is valami extra megoldásra számíthatunk.

Ami viszont már most biztos, hogy ezúttal is lesz filmnézős program, különleges piacozási lehetőség és a már jól ismert beszélgetésekre is sor kerül, a két napos bulizást megelőző konferencia keretein belül.

Ahogyan a Körszállóban egy hotelbulival megnyitottuk 2019 nyarát, annál is nagyobb léptékben búcsúztatjuk majd el az emlékektől forró évszakot, egyben bebikázva az őszi budapesti klubszezont, amit persze csakis veletek képzelünk el. A szeptemberi Telekom Electronic Beats Festivalon két napon is sodró clubnight vár majd – egyelőre borítékban hagyott fellépőkkel -, izgalmas kíséretként pedig TEB Cinema, Lifestyle Market, és az építő gondolatokat kirakatba helyező TEB Talks beszélgetések és konferencia keretezik majd a nagyívű hosszúhétvégét, ahova minden klubbert és ravert örömmel és rengeteg jósággal várunk minden irányból. Találkozunk szeptember 19. és 21. között!

Az eseményhez erre érdemes csatlakozni, az előző évi megmozdulást pedig alább lehet checkolni: