Friss ütős hazai májusban is

- 3 perces olvasmány
elektronikus zene magyar előadók kislemez
elektronikus zene magyar előadók kislemez 

Belocca – BEHIND THE MASK

Kiadó: Mainground Music
Stílus: Techno

A DFFRNTLY csapat rendezvényein is rendszeresen hallható, valamint június 7-9 között megrendezésre kerülő Ultra Korea, Resistance színpadon való újbóli szereplése mellett a stúdiózásra is mindig időt szakító Belocca, nemrég egy két számos EP-vel jelentkezett, amelynél  továbbra is a határok feszegetése volt a jellemző. A stílusjegyek ötvözése, a bass line-ok lüktetése, a  prog hatások , és  szinti témák viszik az első track-et, ami a Behind The Mask címet viseli. Az EP második track-je, a Brainwash kicsit szögélősebb feelinget kapott, egy rendesen megmozgató bassline-al, techno és house elemek között lépkedve, ritmikai  hatásokkal felszerelve mossa át a tudatunkat. Lecsapni itt lehet rá.

Reelow – NAUGHTY MAN EP

Kiadó: Elrow Music
Stílus: Tech House

Reelow ibizai fellépése után egy újabb erős EP-vel jelentkezett, visszatérvén a nagy sikernek örvendő Elrow kiadóhoz. Az EP-t húzós tech house groove-ok, pulzáló bassline-ok, izgalmas mintázási technikák, house elemekkel és old school vokálokkal megkevert történetek jellemzik. Könnyen Dj set-be illeszthető, 3 igazán táncolható opció vár ránk a Naughty Man EP-n, amit itt lehet megvásárolni.

David Temessi – THE SEVENTH

Kiadó: Off  Recordings
Stílus: Techno

David Temessi új  EP -jén lévő első zene, Charlotte de Witte által a Time Warp-on is pörgetett, The Seventh, ami a Beatport techno chart-jának jelenleg épp a 29. helyén jár, hamar, beteljesítette a tőle várt reményeket. Az albumon még két original is helyet kapott egy remix kíséretében, melyek kiválóan hozzák a funkcióikat. Andre Crom, a remixben, a vokálok mellé  plusz energia löketet adva, igazán főidős témát keltett életre. A harmadik téma, Syntax Error néven, erős groove-val és  szúrós szinti csíkjával süvít végig, míg az On God Speed, száraz ütős szekcióra épült történet tár elénk. Az EP itt vásárolható meg.

Betoko & Anhauser – Palermo EP

Kiadó: Rule Music
Stílus: Tech ÍHouse

Az argentínai Anhauser kormányzásával működő  Rule Music kiadón kapott helyet, a Londonban élő Betoko-val együtt készített  track, amihez Collective Machine remixeként csatlakozik a második zene, mely project a magyar származású Domján Márió nevéhez fűződik. Az első track puha hangszínekkel szerelt, texturákkal, padokkal lebegő hangképpel adja meg az EP hangulatát.  A techhouse groove-on ülő progressive szinti arpeggiók és témák izgalmas egyveleget alkotva, finom elszállós hangulatba hívják tudatunkat, a második trackben is. Az Ep itt vásárolható meg.