Elektronikus zene fog szólni a Szabadság szobor lábánál

- 2 perces olvasmány
elektronikus zene szabadság szobor 2019
elektronikus zene szabadság szobor 2019

Az idei nyár nem csak a fesztiválokról szólt hazánkban, hanem a különleges helyszíneken megrendezett nappali bulikról is. Több kastély, vár, lezárt híd, használaton kívüli bánya és reptér is helyett adott elektronikus zenei megmozdulásoknak, amelyekre aztán pár nap alatt el is fogyott az összes belépő, ezzel is jelezve, hogy abszolút igény van az ilyen jellegű partykra. 
Az extra helyszíneken való minőségi ütemek egyik specialistája minden kétséget kizáróan a Be Massive csapat, akik korábban, többek között egy debreceni víztoronyban, aztán több helyszínen a Dunakanyarban illetve júliusban a Festetics kastély udvarába is elvitték a techno-t.

A kivételes helyszíneken való bulizás azonban még korán sincs kimaxolva!
Akárcsak a keszthelyi megmozdulás esetében, most is egy kollaboráció eredményeképpen érkezik valami különleges, azzal, hogy az 1xfent bárral karöltve, szeptember 15-én vasárnap délután négytől a Citadellán,

a Szabadság szobor lábánál

indul a naplementés, majd estébe nyúló zenélés. A lélegzetelállító a jól ismert és páratlan panoráma által pont annyira garantált, mint a megfelelően pörgős ütemek Metha által, így fölösleges is tovább magyarázni miért is kihagyhatatlan ez a vasárnap délután.  

A buli ráadásul ingyenesen lesz látogatható, de aki 1200 Ft-al hozzájárul a rendezvény támogatásához, az 10%-os kedvezményt kap a bárpultnál.