Elektronikus zenei állásportált indított a Resident Advisor

- 2 perces olvasmány
elektronikus zene állás
elektronikus zene állás

A Doors Open honlapon jó pár nemzetközi szereplő kínál pozíciókat

Hogy manapság az elektronikus zene már komoly iparággá fejlődött azt jól mutatja például a Resident Advisor legújabb vállalkozása, a Doors Open, ami a szektorban tevékenykedő cégek álláshirdetéseit fogja össze.  

A frissen elstartolt kezdeményezés célja, hogy világszinten összekösse az iparág szereplőit olyan munkakeresőkkel, akinek mindenük a zene és így akár a szenvedélyük lehet a jövőbeni munkájuk.
Jelenleg 51 cég, többek között a K7 kiadó, a Beatport, a BE-AT.TV, a Boiler Room, a TimeWarp-ot is szervező Cosmopop, a Ninja Tune, de akár az Amazon Music, a Red Bull Music Academy, a Soundcloud és természetesen az alapító Resident Advisor egy – egy állásajánlatára is lehet pályázni. Az összesen 144 nyitott pozíció jellemzően Európa különböző nagyvárosaiba hív, teljes munkaidőbe, de jó pár az Egyesült Államok területén került meghirdetésre, így igazi, életre szóló kaland is lehet a jövőbeni sikeres pályázat.   

Szoftverfejlesztői, marketinges, pr-os, újságírói, humán erőforrás menedzseri, de még könyvelői állásokat is találni a Doors Open-en, ami nem is csoda, hiszen a művészek, kiadók, klubok, magazinok mögött manapság már komoly csapatok és cégek állnak, amelyek pontosan úgy és olyan háttérrel működnek akár egy bank vagy utazási iroda.