Letartóztatták Erick Morillo-t

- 2 perces olvasmány
erick morillo dj amerika nemi erőszak 
erick morillo dj amerika nemi erőszak 

A house egykor fényesen ragyogó csillaga az utóbbi években leginkább különböző botrányai miatt kapott nagyobb figyelmet, elég ha csak a pár éve lezajlott drogfüggőségéről beszélünk, ami két év terápiát követően ugyan pozitívan zárult, ám közben nagyot változott a világ, amiben művészileg azóta is kereste önmagát. Most megint nagy bajba került az amerikai Dj, nemi erőszak vádjával tartóztatták le.

Az eset még decemberben történt, az azóta tartó nyomozás eredménye a tegnap foganatosított rabosítás.

Az áldozat és a Dj, Miami-ban egy privát rendezvényen zenéltek együtt majd ezt követően, egy harmadik nő társaságában érkeztek Morillo otthonába. Italozás közben többször is félreérthetetlen ajánlatokat tett az áldozatnak, aki ezeket visszautasította, tájékoztatták a nyilvánosságot a nyomozók.

A nő végül másnap reggel meztelenül ébredt a ház egyik szobájában, mellette Morillo-val. Azonnal orvoshoz fordult és a tesztek kimutatták, hogy valamilyen szerrel elkábították és megerőszakolták. Egy másik vizsgálat a Dj DNS-ét is kimutatta, így ezek és a nyomozás fényében történt meg a letartóztatás, amit hamarosan vádemelés követ.