Egy szállodában lesz a karácsony legkülönlegesebb techno bulija

- 2 perces olvasmány
etiket techno karácsony buli
techno karácsony éjszakai buli program

‘99-ben vette kezdetét a Sikztah által életre hívott és felnevelt The Etiket, amely mára Magyarország egyik kedvenc klubsorozatává nőtte ki magát. Ezt a lenyűgöző fejlődést többek között progresszív gondolkodásmódjának, zenei sokszínűségének és nyitottságának, illetve eklektikusságának köszönheti Nyugat-Magyarország legnagyobb rendezvénysorozata, ami mellesleg az akkoriban még divatosnak számító, e-mailben küldött, nyomtatható, elektronikus jegyről, azaz e-ticket-ről kapta nevét. 

The Etiket 19th Christmas Edition [Aftermovie]🎄🎥 🔊✨

The Etiket 19th Christmas Edition [Aftermovie]🎄🎥 🔊✨

Posted by The Etiket on Thursday, January 24, 2019

Az utóbbi 20 évben, ez az e-zenei kánaán olyan neveket hozott el a hazai közönségnek, mint Boris Brejcha, Matador, Sam Paganini, Stephan Bodzin, Egbert, Paul Ritch, Felix Körcher, Marco Bailey, Sasha Carassi, Alan Fitzpatrick, Dusty Kid, The Advent, Guy Gerber, James Zabiela, Julian Jeweil, Kollektiv Turmstrasse, Hernan Cattaneo, Paco Osuna és még sokan mások. 

2004 karácsonyán költözött a The Etiket, Győr barokk belvárosába, a Hotel Konferencia épületébe, ahol már több száz embert látott vendégül és most karácsonykor, a 20. születésnapjának alkalmából ide tervez visszatelepülni, hogy ismét elhozza azt a különleges és egyedi buli feelinget.  

Az előremutató és aktualitásokra épülő line-up, a modern magyar techno szcénát tökéletesen igyekszik képviselni és most ez a koncepció fog vegyülni a helyszín szocreál, oldschool hangulatával tökéletesen hangsúlyozva a két világ közti különbségeket. Ezúttal is a rendezvénytől megszokott csúcsminőségű fény és hangtechnikára lehet számítani, ami már önmagában is garancia lehet a felejthetetlen party élményére. 

Ha ez nem lenne elég, a fellépők között megtalálható a hazai techno nagyágyú, Adam Beyer egyik kedvenc producere, Jay Lumen is, aki nemzetközi szinten is képviseli Magyarországot a techno világában, hétről hétre. A line-upot tovább erősíti a házigazda, Sikztah, a Mateo & Spirit duója, a Steam Shape, a Be Massive brand atyja,  Metha, illetve Cardwell és Shabaam is hallható lesz. 

Karácsonykor tehát irány Győr, a hazai virágzó techno kultúra egyik vidéki központjába, és garantált az igazi, klasszikus rave élmény a régi technos arcok és az újak számára egyaránt.