Durván látványos drogprevenciós kampányt indított az Exit

- 2 perces olvasmány
exit fesztivál drogprevenció kampány 2019
exit fesztivál drogprevenció kampány 2019

Hamarosan kezdetét veszi az idei Exit fesztivál, ahová ezúttal is több mint 200 000 látogatót várnak. A többszörösen díjazott megmozdulás az ütős line-up mellett a biztonságra is nagy figyelmet fordít, így az egyik legnagyobb veszélyforrásra, azaz az ismeretlen eredetű kábítószerek veszélyeire is ütős reklámkampánnyal hívja fel a figyelmet.

Tudod, honnan érkezik a kábítószered? – kérdéssel indítottak rendkívül egyszerű ám annál egyértelműbb kampányt, ami a kétes összetételen túl, arra is felhívja a figyelmet, hogy a szállítás és tárolás gyakran nem éppen a leghigiénikusabb módon történik, ami kellemetlen mellékhatásokkal is járhat.

Lehet, hogy tudod honnan származik, de tisztában vagy vele, hogyan érkezik? Számtalan kutatás bizonyította, hogy a kábítószerek negatív hatásai mellett, az eredetéből adódó tényezők is számtalan kockázatot rejtenek magukban. A meztelen igazság itt van előtted!

Szól a felhívás, majd pedig bemutatásra kerülnek olyan testrészek és test rések, ahol gyakran szállításra kerülnek a különböző illegális szerek. Persze ezzel a legtöbb fogyasztó is tisztában van, na de így szembesülni a látvánnyal, talán a legbátrabbakat is elgondolkoztatja…

A példa egyébként fesztiváltól független, sőt a fesztiválszezontól is, a jelenséggel bárhol és bármikor találkozhatunk, így mindenképp érdemes átgondolni, hogy az alapjáraton visszataszító és egyértelműen elutasított körülményekkel érdemes-e kivételt tenni egy – két alkalom erejéig.