Téged keres az EXIT fesztivál!

- 2 perces olvasmány
exit fesztivál_dj verseny_plusbeats

 

Feltörekvő, tehetséges Dj-knek hirdetett versenyt a szerbiai Exit fesztivál, a Dj Mag-al és a Beatport-al karöltve keresik azt a szerencsét, aki azon a színpadon léphet majd fel, mint Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Tale of Us, Carl Craig vagy Rødhåd.

A kivételes lehetőségre május 18-ig lehet pályázni egy 30 perces mix feltöltésével a saját Soundcloud profilba, „Exit 2018 Competition” névvel és #ExitDanceArenaCompetition tag-el ellátva. Ha mindez megvan, a linket a competition@djmag.com e-mail címre kell elküldeni.

A mixek elbírálását a fesztivál szervezői mellett, a Dj Mag szakemberei és maga Boris Brejcha végzi majd, aki idén szintén hallható lesz az Exit-en. A legjobb tíz mixet május 25-én hirdetik ki, a végső győztes személye pedig június 1-én derül ki.

Idén új időszámítást ígér a fesztivál, ahol a már  korábban meghirdetett elképesztő névsorhoz olyan további fellépők csatlakoztak, mint például Maceo Plex, Solomun, Tale Of Us, Ben Klock vagy éppen Carl Craig, így kiváltképp kivételes lehetőségnek ígérkezik ez a nemrég meghirdetett verseny.