Top aktuális nevek az Exit fesztiválon

- 2 perces olvasmány
exit fesztivál nagyszínpad 2019
exit fesztivál nagyszínpad 2019

Az Exit ritka zenei fesztivál, amely szabadságmozgalmaként indult, és
mi egyben az első naptól kezdve erős társadalmi üzenettel bír. A Legjobb Nagyfesztivál címet többször is elnyerő Exit, idei, ilyen jellegű témája: EXIT Tribe, vagyis Exit Törzs, ami alatt egyesíteni kívánják a látogatók, fellépők, különböző művészek, sportolók és szervezetek által képviselt eszmét, mely szerint óvnunk kell földünket, a rajta létező mindenfajta életformával egyetemben.

Az idén 19. alkalommal, július 4 és 7 között megrendezésre kerülő Exit fesztivál
nem csak keletkezését tekintve különleges, a helyszínt jelentő Péterváradi Erőd már önmagában is figyelemreméltó, de mindez fesztivál körülményekbe építve, valóban maradandó élményt nyújt minden odalátogatónak, amihez természetesen a fellépők is nagyban hozzájárulnak.

A fesztivál fő színpadán idén például The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Phil Anselmo, Sofi Tukker, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies és Tom Walker is hallható lesz, most pedig fény derült a másik fontos helyszín, a Dance Arena első neveire is.

A már korábban bejelentett, 10 év után, a zárónapon 3 órás szettel visszatérő
Carl Cox mellett Amelie Lens, Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner,
Jeff Mills, Dax J, Boris Brejcha, Peggy Gou, Maceo Plex, Monika Kruse, Adriatique, Johannes Brecht, Satori ígér új zenei dimenziót, a helyi erőkkel karöltve, Ilija Djokovic, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Lawrence Klein, Coeus, Milos Vujovic, Rancha Tek, Forniva és Runy képviseletében.

A már így is elképesztő felhozatalhoz hamarosan újabb nevek csatlakoznak, de az idén is egyértelműen kijelenthető, hogy mindezt rendkívül barátságos árfekvésű belépőkért kapjuk, amelyek  értékesítése már megkezdődött a

MEEX rendszerén keresztül

,ahol a 4 napos bérlet 19 900 Ft-ért, a napijegy pedig 10 200 Ft-ért váltható, a további bérlet és jegytípusok mellett.