Erős techno-val startol az Exit fesztivál No Sleep színpada

- 2 perces olvasmány
exit fesztivál no sleep techno
exit fesztivál no sleep techno 

Az idén 19. alkalommal, július 4 és 7 között megrendezésre kerülő Exit fesztivál, mint ismeretes szabadságmozgalmaként indult, ami az első naptól kezdve erős társadalmi üzenettel bír, ezúttal az EXIT Tribe, vagyis Exit Törzs, a jelszó, ami összefogásra ösztönöz, idén többek között egy német klub, a Münchenben található Mixed Munich Arts, röviden MMA bezárástól való megmentése kapcsán.

Az online petíciót már több ezren aláírták, de a siker érdekében az Exit fesztivál is bevet minden tőle telhetőt, hogy felhívja a figyelmet erre a történelmi jelentőséggel bíró klubra. Ennek kapcsán az MMA-val együttműködve, a fesztivál egyik legnépszerűbb színpadán a No Sleep-en szerveznek egy igazán ígéretesnek kinéző estet, július 4-én, ahol I Hate Models, SHDW & Obscure Shape, Boston 168 live, Black Lotus, Marcella és Ana Rs mutatja majd meg, hogy miről is szól a müncheni techno.

Közben a Dance Arena , a fesztivál elektronikus zenei színpadának a line-up-ja is erősen alakul, többek között Carl Cox nagy visszatérése mellett Amelie Lens, Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Dax J, Boris Brejcha, Peggy Gou, Maceo Plex, Monika Kruse, Adriatique, Johannes Brecht, Satori főszereplésével.

A fesztivál fő színpadán pedig The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Phil Anselmo, Sofi Tukker, Dimitri Vegas & Like MikeLost Frequencies és Tom Walker is hallható lesz, így közel öt hónappal a start előtt, egyértelműen körvonalazódni látszik, hogy idén is érdemes lesz Újvidék felé venni az irányt, ami Budapestről, autóval valamivel több, mint 3 óra alatt, de például Szegedről már fele ennyi idő alatt is elérhető.

Már a belépők értékesítése is javában tart, a 4 napos bérlet 19 900 Ft-ért, a napijegy pedig 10 200 Ft-ért váltható, a további bérlet és jegytípusok mellett, a MEEX rendszerén keresztül.