Erősen alakul az Exit fesztivál programja

- 2 perces olvasmány
exit fesztivál program 2019
exit fesztivál program 2019

Újabb szupersztárok kerültek bejelentésre, tovább bővül a nagyszínpad programja

Az Exit ritka zenei fesztivál, amely szabadságmozgalmaként indult, és ami egyben az első naptól kezdve erős társadalmi üzenettel bír. A Legjobb Nagyfesztivál címet többször is elnyerő Exit, idei, ilyen jellegű témája: EXIT Tribe, vagyis Exit Törzs, ami alatt egyesíteni kívánják a látogatók, fellépők, különböző művészek, sportolók és szervezetek által képviselt eszmét, mely szerint óvnunk kell földünket, a rajta létező mindenfajta életformával egyetemben.

Az idén 19. alkalommal, július 4 és 7 között megrendezésre kerülő Exit fesztivál nem csak keletkezését tekintve különleges, a helyszínt jelentő Péterváradi Erőd már önmagában is figyelemreméltó, de mindez fesztivál körülményekbe építve, valóban maradandó élményt nyújt minden odalátogatónak, amihez természetesen a fellépők is nagyban hozzájárulnak.

A fesztivál fő színpadán idén például The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Phil Anselmo, Sofi Tukker, Dimitri Vegas & Like Mike, akik mellé, most frissen Lost Frequencies és Tom Walker is csatlakozott!
A másik fontos helyszín, a Dance Arena első nevei előreláthatólag a jövő hét folyamán kerülnek bejelentésre, miközben azt már jó ideje lehet tudni, hogy 10 év után, a zárónapon, Carl Cox 3 órás szettel tér vissza és köszönti majd a hajnalt a legendás Péterváradi erődben.

Az idén is rendkívül barátságos árfekvésű belépők értékesítése már megkezdődött a MEEX rendszerén keresztül, ahol a 4 napos bérlet 19 900 Ft-ért, a napijegy pedig 10 200 Ft-ért váltható, további bérlet és jegytípusok mellett.

Az eddig bejelentett fellépők teljes névsora:
The Cure, Carl Cox, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Tom Walker, Phil Anselmo & The Illegals, Sofi Tukker, 65daysofstatic, Tarja, The Selecter, Atheist Rap, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babies, Total Chaos.