Solomun és Tale Of Us b2b az Exit fesztiválon

- 2 perces olvasmány
exit fesztival solomun 2019

A már alapból brutális line-up, a Solomun+1 projekttel bővült.

Azt gondoltuk az Exit fesztivál Dance Arena line-up-ját idén már nem lehet fokozni, azonban a szervezők, legutóbbi bejelentésükkel erre alaposan rácáfoltak. A már alapjáraton is brutális névsorhoz, ami többek között Carl Cox,  Amelie Lens, Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Jeff Mills, Dax J, Boris Brejcha, Maceo Plex, Monika Kruse vagy éppen Adriatique-ot jelenti most csatlakozott Solomun + 1 projektje, a + 1pedig a Tale Of Us lesz!

Ezzel Ibiza egyik legkedveltebb estje debütál a Dance Arena-ban, ahol a szereplők 2-2 órás szettjét követően, két órás b2b-re kerül sor, a fesztivál harmadik napján, azaz éjjelén és hajnalán, amely napon az Adriatique is szintén itt lesz hallható,így ez, az egész fesztivál egyik legerősebb napjának ígérkezik.

Közben a napi bontás is elérhető már, így indulhat a tervezés, hogy kire, mikor és hol lehet pörögni a rendkívül sűrű négy nap alatt.

exit fesztival solomun 2019

Belépők
Az idén is rendkívül barátságos árfekvésű belépők értékesítése már megkezdődött a MEEX rendszerén keresztül, ahol a 4 napos bérlet 19 900 Ft-ért, a napijegy pedig 10 200 Ft-ért váltható, további bérlet és jegytípusok mellett.

Megközelítés
Novi Sad, azaz Újvidék Budapestről 300 km-re fekszik, autóval nem egészen 4 óra alatt, busszal közel 5, vonattal pedig 6 óra alatt érhető el.  Az oda vissza út megközelítőleg 15 000 Ft és 20 000 Ft között teljesíthető.