Ezerrel dübörög a főváros szabadtéri underground klubja

- 3 perces olvasmány
track terrace lágymányosi híd éjszaka
track terrace lágymányosi híd éjszaka

A Lágymányosi híd lábánál 2014 júniusában megnyitott Track Terrace már 5 éve biztos pontja a budapesti nyári éjszakák elektronikus zenei programkínálatának, idén pedig az egyetlen olyan helyként üzemel, ahol hétvégente a műfaj különböző, de szigorúan underground stílusaira lehet bulizni.

Ezen a héten például csütörtökön a törtebb ütemek, Svdden Death, Midnight Tyrannosaurus, Phaseone által kerülnek előtérbe, míg pénteken Giuseppe Ottaviani trance dallamaira, szombaton pedig Quivver progi house szettjére lehet bulizni.

John Graham, Quivver alteregója csak egy a sok közül, amit 27 éves pályafutása alatt használt, ugyanis szerteágazó tehetségének köszönhetően, több műfajban is alkot, sőt, nemrég énekesként is bemutatkozott. Most szombaton erre nem biztos, hogy sor kerül, de egy frenetikus szettre 100%, és ezt ígéri a hazai fellépőgárda is, azaz Chriss Ronson, Kühl, Metha és Behrmann is!

Minden további infó, gyülekező, itt!

Trance rendezvényekből alapjáraton sincs túl sok, így mindig öröm, ha ilyen megmozdulás kerül szervezésre. Most pénteken Giuseppe Ottaviani, a jelenkori olasz trance legjelentősebb alakja látogat a Track Terrace-ra, ultra komoly Live 2.0 turnéjával, amelynek keretein belül nemrég megjelent Evolver albumát mutatja be stúdió technikával kombinált Dj szettel.
Az est folyamán a műfaj hazai krémje is hallható lesz, azaz Szeifert, Tebron, Inpieces és Shelb is a Dj pultba lép.
Pontos infók az eseményben.

A következő hetek programjai közül kiemelkedik az augusztus 3-i Cinematiné After party, ahol a hazánkban eddig még soha nem halott, de a világ számos pontján már egyre ismertebb Desolat tehetség, Caleb Calloway is hallható lesz. A Loco Dice által erősen támogatott puerto rico-i lemezlovas, Loco nemzetközi turnéjának oszlopos tagjává avanzsált az elmúlt időszakban, illetve a HYTE bulik egyik rezidenseként szórakoztatja rendszeresen az Amnesia közönségét. A sokszínűség augusztusban is jellemző lesz a Track Terrace programjaira, 10-én például D-Formation és Kastis Torrau hozza a house-t, míg 24-én Flegma főszereplésével szabadulnak el a psy trance dallamok.

A szeszélyes nyári időre való tekintettel idén sem maradt el a tánctér teljes fedése, így egy esősebb éjszakán sem kell senkinek szétázástól tartani, miközben egy füllettebb nyárestén a Duna közelsége biztosítja a hűsítő áramlatokat. Ezen a hétvégén szerencsére az utóbbi felállás esélyes, mert ragyogó nyári idő várható. Mindezek mellett a másik fontos szempontra, azaz a megfelelő hangzásra is nagy hangsúlyt fektettek az üzemeltetők, ezt idén is a helyszínhez igazított Martin Audio hangrendszer biztosítja.