Hatalmas partysorozattal ünnepli 20. szülinapját a Fabric

- 2 perces olvasmány
fabric london club 20 éves születésnap

Jól ránk ijesztettek, de mégsem zárja be kapuit a Fabric.

A londoni klub teljesen eltűnt az online felületekről és bedeszkázta bejáratát, de ezek szerint csak egy megtévesztő mutatványról volt szó, hiszen bejelentették a Fabric XX néven futó nagyszabású party sorozatot, amivel 20. születésnapját ünnepli a hely.

Lee Burridge kezdi a sort január 27-én, majd Bonobo követi február 24-én, márciusban pedig a Tale Of Us fog egész éjjel zenélni.

View this post on Instagram

The next chapter starts here. Link in bio

A post shared by fabric (@fabriclondonofficial) on

Áprilisban a Fuse, John Digweed és a Martinez Brothers készülnek 12 órás bulikkal.
A későbbiekben jelentik majd be az év során várható további 14 rendezvényt. A klub éves szülinapi party-ja pedig idén 4 hétvégén át fog tartani, júliusban pedig Barcelonában rendeznek bulit a klub favoritjával, Ricardo Villalobos-al.

Ha minden igaz, új nevekkel is bővül a rezidensek listája, így Craig Richards és Terry Francis mellett Anna Wall és Bobby is Fabric kötődésű lesz, de további rezidensek is bejelentésre kerülnek az év folyamán.

2019-ben a mix sorozatuk tekintetében is változtat a Fabric, egy új, Fabric Presents névre keresztelt sorozatot indítanak, amelyik első kiadását Bonobo válogatja majd.

Aggodalomra tehát semmi ok, London kultikus klubja továbbra is dübörög:

Köszönjük mindenkinek, aki az utazás részese volt az elmúlt két évtizedben… Támogatásotok nélkül nem sikerült volna idáig eljutni.”