Fizetőssé válhatnak a most még ingyenes Facebook stream-ek

- 2 perces olvasmány
facebook stream fizetés mix dj
facebook stream fizetés mix dj

Az utóbbi hetekben az elektronikus zenei színtér előadói alkotási vágyaikat a világháló nyújtotta stream lehetőségekkel élhették ki. Találkoztunk ügyes, frappáns megoldásokkal, díszletekkel, nem mindennapi b2b-el és a gyengébb produkciókból sem volt hiány.  
Sokat halljuk, hogy ez a világ már nem az a világ lesz, mint régen volt, de addig is amíg erről megbizonyosodunk a nagy agyak már serényen pörgetik tekervényeiket, hogyan és miként tudnak jelen helyzetben profitálni.
A Facebook például nemrég  bejelentette, hogy lehetővé teszi az oldalak számára az élő stream kapcsán a díjfizetés lehetőségét, vagyis a nézők számára csak bizonyos összeg ellenében válik csak hozzáférhetővé a tartalom, így támogatva a kisvállalkozók és az előadók befektetett energiáit.

Bár a konkrét megoldások még nem ismertek, a pontos lehetőségekről a következő hetekben várható fejlemény, de az egyik lehetséges opció például az lesz, hogy a stream-hez kapcsolódóan létrehozott eseményben lehet majd jogot vásárolni a tartalom megtekintéséhez. Lehetőség lesz majd arra is, hogy csak az audió részt hallgassa az érdeklődő, ezzel is csökkentve az adatforgalom mennyiségét.
Visszatér a Live With szolgáltatás is, ezzel lehetővé téve a felhasználóknak, hogy új fiókot adhassanak hozzá egy – egy streamhez.