Két legendás zenekar is friss anyaggal jelentkezett

- 2 perces olvasmány
faithless inner city kiadvány megjelenés

faithless inner city kiadvány megjelenés

A detroit techno egyik meghatározó alakja, Kevin Saunderson által létrehozott Inner City hatalmas népszerűségnek örvendett a 80-as években. Most, mintegy 30 éves kihagyást követően megjelent a trió legfrissebb albuma, amiért mind az új, mind a régi rajongók odáig vannak. Kevin és Dantiez, illetve a mesés hanggal megáldott Steffanie Christi’an 2019 tavaszán állt össze, feltámasztva ezzel az Inner City nevét, tehát 18 hónapnyi stúdiómunka eredménye a most megjelent We Move Together. 

Az album a We All Move Together című hatalmas track-el startol, melyben Idris Elba megindító monológját hallhatjuk, ami manapság sokkal többet üzen, mint hogy együtt táncolunk. Az egész album arra a tényre helyezi a hangsúlyt, hogy a zene az az összetartó erő, ami elhozza a szeretetet az életünkbe. 

A Faithless együttesét pedig már nem kell bemutatni szinte senkinek, hiszen az olyan slágereikkel, mint a We Come 1 vagy a mára már rave himnuszként emlegetett Insomnia mindenki találkozott. A slágergyáros zenei projekt szintén egy nagyobb, pontosan 10 éves kihagyás után most új megjelenéssel jelentkezett. A felemelő house track címe: This Feeling és Suli Breaks, illetve Nathan Ball vokáljával hozza el nekünk a fiatalság és a nyár hangulatát. 

A videóklipet Josh Cole-nak köszönhetjük, aki dolgozott már többek között a Chase & Status duóval is. A videóanyag a londoni fiatalok hétköznapi örömeit jeleníti meg, amint  a korlátozások enyhülését és a nyár beköszöntét ünneplik felszabadultan az utcákon.