Diszkó hímzőkeretben

- 2 perces olvasmány
fankapanka diszkó öltözködés
fankapanka diszkó öltözködés

Napjainkban, az öltözködés terén is a multik uralta egyen darabok világában mindig öröm, ha valami egyedire bukkanunk, az pedig, hogy esetleg a tervező még hazai is már tényleg a non plusz ultra kategória.

A Fankapanka pólók egyszerűségükben nagyszerűek, hiszen a póló, mint olyan, örök darabnak számít, amit egy – egy jól kitalált felirattal máris egyedivé lehet tenni. És itt pontosan ez történik, az általában fehér és fekete darabokra kúl, sokszor kétértelmű hímzések kerülnek, viselőjük pedig garantáltan feltűnést kelt bennük.

View this post on Instagram

standard small talk 💗

A post shared by fankapanka (@fankapanka_) on

Többek között a „van egy rágód / többiek? / bal elöl / adom / kivagyok / lépegetek / xanaxét / bemindenezve / kiféle miféle kefél-e / nálam vagy nálad /meg hát” feliratokkal ellátott pólók és szatyrok között lehet válogatni, és valljuk be őszintén egy ilyen outfitben megjelenni fél siker az emelt társasági élethez.

A 100%-ban organikus pamut pólókra a feliratok kézzel kerülnek felhímzésre így valóban egyedi darabokról beszélünk, amelyeket három budapesti üzletben, a Lollipop Factory, Király és Magyar utcai boltjában, a Köszibudapestben illetve online is beszerezhetőek.

https://www.instagram.com/p/B1JmccVBom_/