Az utóbbi idők legcukibb live stream-je

- 2 perces olvasmány
fatboy slim előadó live stream koronavírus
fatboy slim előadó live stream koronavírus

Úgy tűnik, a világsztár Fatboy Slim is otthon, a családja társaságában tölti fellépésmentes napjait, melyeket egészen ötletes és kreatív megoldásokkal igyekszik feldobni. Ő is csatlakozott a live-ozó előadók sorához, de tette azt úgy, hogy sikeresen kitűnt közülük ezekben a nehéz és különös időkben is. 

A Camp Bestival Stay At Home koncepciójának keretein belül készített húsvéti live szettjének nem is ő lett a főszereplője végül, hanem kislánya Nelly Cooke, aki ezentúl, stílusosan Fat Girl Slim néven fut. Fatboy szavaival élve kislánya születése óta, vagyis 10 éve nézi őt ahogy pörgetni a lemezeket és most úgy gondolta, nem is lehet az annyira nehéz, neki is menni fog.
A videó elején az újdonsült Fatgirl Slim bemutatkozóját hallhatjuk, melyet egy kétségkívül szórakoztató 1 órás videó követ. 

NEVEM NELLY COOKE ÉS MOSTANTÓL EGYBEN FATGIRL SLIM. MA EGY 40 PERCES DJ SZETTET NYOMOK NEKTEK, HOGY FELDOBJAM DÉLUTÁNOTOKAT, HISZEN A KARANTÉN NAGYON UNALMAS TUD LENNI.

Magát a szettet, amelyben azért asszisztált a büszke apuka is, Nelly, a jelenlegi helyzetről szóló vokálja dobja fel. Szem és fültanúi lehetünk tehát a Cooke család parádés apa-lánya kapcsolatának egy erős mix kíséretében. 

FAT GIRL SLIM – World premier DJ set by Nelly Cook (with a little help from dad Fatboy Slim…..)

Introducing… Fat Girl Slim Part of the Camp Bestival Stay At Home, Easter Sleepover.​​​#CBSleepover #StayHomeNelly has watched me DJ for all of her 10 years on the planet and one day thought, "How hard can this be?"

Zveřejnil(a) Fatboy Slim dne Sobota 11. dubna 2020

Fatboynak nem ez volt az egyetlen egyedi alkotása a válsághelyzet óta. Legújabb Eats Everything-el készített All The Ladies collabját is nagyon extra módon prezentálta a rajongóknak. A két művész egy felszerelt járgányban szelte az utcákat versenyezve, hogy ki tud több mash-up-ot készíteni az anyósülésről az említett track-et felhasználva, ami mellesleg Fatgirl Slim-el közösen készített live szettjének is részét képezi.