Track-et így még nem premiereztek

- 2 perces olvasmány
fatboy slim track megjelenés kislemez 

fatboy slim track megjelenés kislemez 

Fatboy Slim a világ egyik legikonikusabb lemezlovasa, aki elképesztő karrierjének egyik legnagyobb mutatványa, hogy miközben szerzeményei slágerlisták élén, rádiókban és tv csatornákon is megfordultak végig underground tudott maradni.
Eats Everything hatása az elektronikus zenei szcénára szintén nem elhanyagolható, annak ellenére, hogy ő jó pár évtizeddel beljebb van, már ami, ezt a hatásgyakorlást illeti.  

A két brit művész egyenként is kétség kívül a techno és a house világának kiemelkedő alakja, de ezúttal a FatboyEatsEverything koncepció keretein belül készítették el új kollabjukat, All The Ladies név alatt. Maga a track a tech-house vonalat követi és garantáltan nagy sláger lesz a jövőben, Fatboy alkotásainak zöméhez hasonlóan. 

Ami igazán érdekes a projekt kapcsán, hogy egy rendkívül egyedi, live vidis kihívással ünnepelték közös szerzeményünk születését. A lényeg az volt, hogy egy Dj pulttal és hangszórókkal felturbózott járgánnyal krúzolgatnak Fatboy-al a volánnál, miközben Eats Everything az anyósülésen gyártotta a mash-up-okat, a közös számukat felhasználva. Majd cseréltek és a nyertes az, aki több számmal tudja összemixelni az ominózus trekket. 

Fatboy Eats Everything – Carpool DJs – 'All The Ladies' Mash-Up Battle

Our track 'All The Ladies' is out today… here's what happened when we rigged up a car with a mixer and challenged each other to mix as many mash-ups of 'All The Ladies' as possible in 15mins! #CarpoolDJs #FatboyEatsEverything #AllTheLadies

Zveřejnil(a) Eats Everything dne Pátek 13. března 2020

Születtek mellesleg egészen parádés megoldások is, mint például a Beyonce, All The Ladies feldolgozás, de ami a vezetés részét illeti az sem volt éppen unalmas. Meggyűlt a srácok baja egy szirénázó tűzoltóautóval is, ami kis híján a verseny végét okozta. A kihívást végül is sikerrel teljesítette mindkét fenomén és közúti balesetet sem okoztak. 

Bár a versenyt szerintünk határozottan Fatboy Slim nyerte volna, végül nem hirdetett nyertest a duó. Az biztos, hogy a srácok mesteri párost alkotnak, és ez tükröződik a muzsikán is, ami már elérhető a Southern Fried Records-nál.