Dj-k házi papucsban

- 2 perces olvasmány
fesztivál buli dj online stream járvány 
fesztivál buli dj online stream járvány 

Nem kell senkinek bemutatunk az öreg klasszikus CELEDA – Music Is The Answer című számot, Danny Tenaglia feldolgozásában. Úgy gondoljuk mi és a világon még sokan mások, hogy a zene, mint mindig most is segítség lehet arra, hogy átvészeljük a világot sújtotta helyzetet.

A jelen körülményekre való tekintettel és az otthonmaradás szellemét erősítve soha nem látott mennyiségű stream terjed a világhálón. Olyan ritkán látott b2b-ek születnek, mint például Erick Morillo és Jamie Jones vagy Hot Since 82 és Michael Bibi párosa.

Hot Since 82 and Michael Bibi live from the kitchen in lockdown! #StayAtHome #StaySafe

Posted by Hot Since 82 on Thursday, March 19, 2020

És talán nem állítunk valótlant ha azt mondjuk, hogy a világ minden szegletében ismert közösségi oldalak, klubok, rendezvények és kiadók is sorra indítanak összefogásokat annak érdekében, hogy az emberek fülét a hangszórókra, tekintetét pedig a képernyőre szegezzék otthonaikban. A BPM fesztivál is csatlakozott a Mr. Afterparty oldal nemes kezdeményezéséhez, ami egy  24 órás élő stream-maraton. Ezalatt az idő alatt 24 DJ-vel találkozhatunk a világ minden tájáról, a BPM fesztivál Facebook oldalán:

Mr. Afterparty Presents "Last Night a Streaming Saved My Life" – Josh Vincenzo is LIVE NOW from Newcastle (UK) for our 24h Fundraising Marathon in aid of Coronavirus relief. ❤️

Posted by The BPM Festival on Sunday, March 22, 2020

vagy a Mr. Afterparty Facebook oldalán: 

Mr. Afterparty Presents "Last Night a Streaming Saved My Life" – Carlo Lio

Mr. Afterparty Presents "Last Night a Streaming Saved My Life" – Carlo Lio is LIVE NOW from Toronto (CA) for our 24h Fundraising Marathon in aid of Coronavirus relief. ❤️Thanks to everyone who has donated so far! Please keep showing love!Fundraiser link: http://bit.ly/LastNightAStreamingSavedMyLife

Posted by Mr. Afterparty on Saturday, March 21, 2020

Egy jó tanács: minden szett egy óráig tart utána ajánlott nyomni egy frissítést, hogy betöltsön a következő adás.

A közvetítések által megismerhetjük a Dj-k emberi oldalát is, most például azt, hogyan viszonyulnak a világot sújtó problémához. Láthatunk egy – egy részletet az otthonukból, studiójukból, miközben házhoz jönnek olyan előadók, mint Oxia, Paco Osuna, Pan-Pot, Nakadia és még sokan mások. 

A finomabb 4/4-es ütemek kedvelőinek is készült egy kis ínyencség. Méghozzá egy nagyszerű kollaboráció által született virtuális fesztivál keretén belül, a house zene rajongók számára. Mindezt a Defected kiadó remek előadóinak és a helyszínéül szolgáló Ministry Of Sound-nak köszönhetjük. 

Itt tudjátok utólag végignézni: 

Jó szórakozást kívánunk ezekhez a szuper szettekhez és MI is csak arra tudunk bíztatni mindenkit, hogy a legszükségesebb esetben hagyják el otthonaikat.