Ez lesz az első fesztivál, ahol legálisan lehet füvezni

- 2 perces olvasmány
fesztivál marihána fogyasztás 2019
fesztivál marihána fogyasztás 2019

Ahogy Bob Dylan is megmondta 1964-ben: „Az idők változnak”. Idén a kaliforniai Northern Nights fesztivál fog történelmet írni. Ez lesz az első, olyan 3 napos fesztivál, ahol engedélyezett a rekreációs marihuána kereskedelme és fogyasztása.

A kannabisz használat, rekreációs céllal mindenkinek engedélyezett lesz a Northern Nights Tree Lounge-ban, aki betöltötte 21. életévét, illetve orvosi célból azoknak, akik rendelkeznek ilyen jellegű érvényes engedéllyel. 8-10 hely is lesz a fesztivál területén, ahol vásárolhatnak a látogatók, akár közvetlenül a kannabisz-t termesztő farmereketől is. Így személyesen a forrástól szerezhetik be a füvet a vendégek és módjuk lesz tájékoztató jellegű beszélgetések lefolytatására is.

Lesz egy külön erre a célra kijelölt terület, melyet Tree Lounge-nak fogunk nevezni. Csak 21 éven felüliek léphetnek be ide és kizárólag ezen a területen engedélyezett a fogyasztás is.

-mondta Peter Huson, a fesztivál társalapítója.

Ezek csak ideiglenesen kihelyezett „üzletek” lesznek és ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk, mint bármely más, füvet árusító létesítményre.

A kaliforniai jog nem engedélyezi az alkohol és a kannabisz egyidejű használatát ugyanazon a helyen, ezért kihasználva, hogy a fesztivál területe két megyére is kiterjed, az egyikben a kannabisz, a másikban az alkohol fogyasztása lesz engedélyezett.

A „jó cigi” után nézd meg az exclusive színpadot a Tree Lounge területén vagy próbáld ki a CBD jógát, szól a szervezők ajánlása, akik ezen kívül is számos programmal készülnek a kannabiszt fogyasztók számára.

Forrás:  Your Edm