Az ikonikus Bassiani egy éjszakára Budapestre költözik

- 2 perces olvasmány
flashback bassiani éjszakai szórakozóhely techno
flashback bassiani éjszakai szórakozóhely techno

A Grúzia fővárosában, Tibilisiben, azon belül pedig konkrétan egy elhagyatott stadion beton medencéjében található Bassiani mára az ellenkultúra és a kelet-európai rave szféra mekkájává nőtte ki magát. Többek között az a rengeteg maratoni buli, a gondosan összeválogatott, pöpec fellépőgárda és a példaértékű összefogás, amit a klub közönsége tanúsít az elnyomó rendszerrel szemben az, aminek köszönheti nemzetközi hírnevét a Bassiani. 

A grúz klub egy születésnapi turnéval készül megünnepelni az elmúlt 5 év történéseit és most szombaton érkezik hozzánk is a rezidensek egész sora, hogy egy maratoni buli keretein belül a hazai közönség is részese lehessen a rendkívüli rave élménynek. A helyszín egy óbudai gyárépület, pontosabban a Flashback fotóstúdió épülete lesz, így kétségtelen, hogy meglesz az igazi, hamisítatlan underground techno feeling. 

View this post on Instagram

Last night. #benklock #bassiani

A post shared by BASSIANI/HOROOM (@basssiani) on

A résztvevők két terem közül választhatnak: a Bassiani teremben fellép a grúz Zitto és HVL, mely utóbbi egy élő szettel készül az eseményre. Hazai oldalról pedig a This Is Our Time kiadó tulajai, Route 8 és Soundbank 4 órás b2b szettje lesz hallható itt, Akos V és obwigszyh live szettje mellett. 

A Horoom fellépői között pedig megtalálható a szintén grúz Zurkin és a hazai support itt is erős lesz, Manekkel, Klaymannel, Pizza Amoreval és LAU live előadásával az élen. 

A rendhagyó eseményre érdemes időben érkezni, ugyanis az idő függvényében változnak a helyszíni jegyek árai, a kapacitásról nem is beszélve. Tehát november 30-án egy óbudai gyárépületbe költözik a kaukázusi techno legenda, amiről nem érdemes lemaradni.