ANNA és Miss Kittin, Maceo Plex és Sasha is bomba zenékkel jelentkezett

- 2 perces olvasmány
friss underground megjelenés 

friss underground megjelenés 

Vannak, akik a sűrű nyári fesztivál fellépések közepette sem hanyagolják a stúdiózást, és ennek igencsak ütős eredménye is van, mindannyiunk legnagyobb örömére! ANNA és Miss Kittin közöse, a Forever Ravers EP a legendás Kompakt kiadó, SPEICHER szériájában jelent meg és az eredeti track nosztalgikus hangzásával garantáltan visszarepít minket a 90-es évekbe.

 Az EP tartalmazza még ANNA Raving In Space értelmezését is, ami a címhez hűen inkább a futurisztikus hangzás felé hajlik. A hölgy igyekezett az eredetinél maradni, csupán a főbb elemeket erősítette fel és próbált a vokál helyett a hangszerekre fókuszálni.

Ez a zene az eufóriáról szól, amit érzünk, amikor kedvenc számunkat halljuk felcsendülni a parketten és mindent elengedünk; a gondolatainkat, a problémáinkat, a frusztrációinkat és csak eggyé válunk a pillanattal. Arról a szabadságról, egységről és elfogadásról, amit a mi zenei közösségünk képvisel.

-mondta ANNA az EP kapcsán.

A következő megjelenés a veterán művész, Sasha, évek óta legerősebb szólója. A várva várt Ripcord, Sasha saját Last Night On Earth kiadóján jött ki és nem okozott csalódást a rajongóknak.
A felemelő dallamokat egyfajta sejtelmes és enyhén para hangzás kíséri végig, amit szettjeiben is gyakran használ, a kishíján 50 éves nagyágyú. Tökéletes lezárása ez a track egy, a számára is mozgalmas nyárnak, melynek egyik megállója volt augusztus 23-án a B my Lake is Zamárdiban.

Az utolsó pedig egy remix csomag a Drumcode színeiben. Ez a ’92-es CJ Bolland és The Advent szám Adam Beyer bakelit kollekciójának egyik legbecsesebb darabja, mindamellett, hogy a 6 részes remix összeállítás egy újabb mérföldkőnek számít a kiadó életében. A feldolgozók között megtalálható Maceo Plex, Enrico Sanguliano, Adam Beyer, Layton Giordani, Keith Carnal és a track eredeti szerzője, Tha Advent is, szóval lehet válogatni a verziók közül.