Fülledt hangulatú bulival nyit Budapest legstílusosabb klubja

- 2 perces olvasmány

Az ősz még kicsit várat magára, az időjárás még nyári afterben, de lassan, szeptember végéhez közeledve minden klub újra kinyit a nyári szünetet követően. A főváros kevésbé bulis oldalán, Budán a Lock klub a hónap utolsó szombatján startoltatja el idei szezonját, az előző évad egyik legsikeresebb rendezvényével a Blacklist partyval.

Az üzemeltetők igyekezetét, hogy nyugati mércével mérve is igényes klub működjön a Tölgyfa utcában, ahol a közönség széles rétegének igényei találkoznak a klub kínálta szolgáltatásokkal, italok, programok és életérzés tekintetében egyaránt, leginkább ez a rendezvény tükrözi. Fülledt erotika, pörgős Dj szettek, látvány és persze a klub luxust árasztó hangulata éppúgy hozzájárult az est sikeréhez, mint az jelenlévő, mindig a különlegességet kereső közönség.

A szeptember 28. nyitó bulin sem lesz ez másképp, vagyis de, ugyanis az idei évadban a sorozat fergeteges és új ötletekkel bővült, amik ezen a szombaton kerülnek először bevetésre, house, RnB és hip hop zenei aláfestés mellett.

Az eddigi bulikat is felülmúló szórakoztató elemek tekintetében csak tippelni lehet, hogy még mi jöhet, de elnézve az előző hónap képes beszámolóit mindenképp ismételten valami egyedi, fülledt hangulatú és magával ragadó megmozdulásra kerül majd sor, amiből kimaradni nem igazán érdemes.

További infók, asztalfoglalás a Lock klub hivatalos honlapján.