A lány, aki fürdőruhában táncol furcsa helyeken

- 2 perces olvasmány
fürdőruha tánc techno berlin 
fürdőruha tánc techno berlin 

Stella Bossi egy pincérnő Berlin leghíresebb klubjában, a Berghain-ben és arról lett híres, hogy videóiban nagy techno-s nevek zenéire vagy éppen extrém helyeken táncol egy szál fürdőruciban. 2018 októberében kezdett el ezzel foglalkozni, amikor egy ismerőse felvette őt táncolás közben, majd feltette Instagramra és azóta hatalmasra duzzadt a rajongótábora.
Egyesek felháborítónak találják szabadelvű, enyhén szexuális videóit, melyekből mellesleg az egyik pont a Berghain előtt készült.

Ez egyike azon videóknak, amik sokakból ellenszenvet váltott ki, pedig alapvetően az üzenet nem elítélendő. A tánc felszabadító erején van a hangsúly és azon, hogy merjük vállalni magunkat. A svéd hatóságok például annyira nem értettek egyet a német lány elveivel, hogy konkrétan lecsukták.

Időnként híres személyek tűnnek fel a vidikben, akik vagy táncikálnak vele vagy sem, de a rajongók imádják az ilyen jellegű tartalmakat. 

Itt például a Pan-Pot látható a háttérben, a következőn pedig Boris Brejcha ropja maszk nélkül.

Egy a közelmúltban adott interjúban elárulta, hogy egy híres politikussal is tervez táncolni és az utóbbi posztban említi Angela Merkel-t, szóval lehet rá számítani. 

Egyes vidikkel a nők egyenjogúságát próbálja népszerűsíteni, egészen érdekes módon:

Láthatóan a közösségi média marketing világában is otthon van, ugyanis némelyik posztnál nyereményjátékban is részt lehet venni:

Némelyik tartalmával pedig egészen komoly témákra próbálja felhívni a figyelmet, mint például a globális felmelegedés, csak ezt is egyszerű humorral teszi, de az üzenet átjön.

Nagyon sokan komolytalannak tartják, de életvidám stílusával sokak arcára képes mosolyt varázsolni és ez látszik a követői számán is. Instagram oldala alapján kipróbálta magát Dj-ként is Dj Bozzy néven és az emberek többsége jelezte, hogy elmenne a fellépésére.