Ghost producert alkalmaz több Drumcode előadó is??

- 2 perces olvasmány

Ghost producerekkel dolgoztatni pont annyira kényes téma, mint a pornó. Sokan élnek vele, de mindenki tagadja. Szeretnénk azt hinni, hogy a jelenség elsősorban az EDM világára jellemző, de naivság azt gondolni, hogy az undergroundabb elektronikus zenei berkekben tevékenykedők soha nem fordulnak ilyen nemű segítséghez.
Most éppen a Drumcode kiadó háza táján merült fel a gyanú, ami egy Twitter bejegyzéssel indult, amelyben valaki azt állította, hogy több a kiadóhoz köthető művésznek is dolgozik.

Pár órára rá, Mark Reeve privát Facebook profilján jelent meg egy bejegyzés, amiben egyértelműen elutasította a vádakat, leginkább azzal indokolva, hogy ő például rendszerint oktat zeneírást, erről több videó is található a neten.
Szerinte pusztán irigységről van szó, ugyanis egy olyan kiadót támadnak, amelynek kiadványai rendszerint, például a Beatport Top 100 elején landolnak.

Hogy mi történhetett valójában az rejtély, de annyi tény, a botrányt kirobbantó Twitter poszt, Mark Reeve bejegyzésével egyetemben törlésre került, és jelenleg teljes a hírzárlat, Adam Beyer is pusztán egy bejegyzésben reagált, amiben hazugságnak nevezte a leírtakat.
Az internet népét természetesen máris megihlette az eset, az utóbbi órákban több mém is készült a téma kapcsán.