Motivációs trénereket megszégyenítő szövegek az event leírásokban

- 3 perces olvasmány
goyah lock klub buli
goyah lock klub buli

Goyah nagyjából egy évvel ezelőtt kezdett el szervezni teljesen privát bulikat, ahol egy cél volt: összehozni azokat az embereket, akik jó hangulatban akarnak és tudnak eltölteni egymás mellett egy éjszakát, miközben igényük van a zenei újdonságokra is. 
Ezek a teljesen zártkörű bulik jellemzően valami különleges helyszín kerültek megrendezésre és az is előfordult, hogy csak 25-en voltak rajta, de az ott uralkodó hangulatot jól mutatja, hogy az idegenként érkezők barátokként távoztak a buli végén.

Ezekhez az estekhez csatlakozott később Meszi is és azóta kialakult egy jóval nagyobb csapat, amit szeretnénk még tovább bővíteni, így jött az ötlet, hogy vigyük be a koncepciót egy klubba. Mi mással kezdhetnénk  el ezt, mint egy születésnapi eventtel?!

– mesél Goyah a kezdetekről és a jelenlegi tervekről.
Az apropó tehát adott, a koncepció pedig azon az „ősi” elven működik, hogy a buliban olyan zene szóljon, amit a közönség nagy része nem feltétlenül ismer, de nyitott rá, meg akarja ismerni – „Véleményem szerint ez a DJ dolga” – magyarázza Goyah, majd hozzáteszi: 

Sajnos azt vettem észre az utóbbi időszakban, hogy már egy picit megfordult a dolog, és inkább a külsőség a fontos. Szinte már motivációs trénereket megszégyenítő szövegeket látok az event leírásokban, hogy miért is látogassák az emberek ezt vagy azt a rendezvényt. Közben pedig elfelejtjük mi is az igazán fontos egy jó buliban, pedig ez nagyon egyszerű: a minőségi zene.

Nem kell megijedni, nem arról van szó, hogy valami kísérletező, kevesek által befogadható koncepció mentén kell haladnia az estének, természetesen simán jó tud lenni egy  megfelelő pillanatban felrakott már jól bejáratott track is, de alapjában véve cél az újdonságok bemutatása.
Ez az igyekezet a két születésnapos, Goyah és Meszi exkluzív szettjével biztosan teljesülni fog, de a nagy visszatérő ElektroGrgoove által is, aki jó ideje nem vállalt fellépést Budapesten, miközben ma is rengetegen imádják legendás helyszíneken játszott nem kevésbé legendás szettjei miatt.

A bulin játszó Dj-ről, akik egyben jó barátaim is, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, de azoknak, akik egy kicsit is jártasak ebben a zenei szcénában ez nem meglepő szerintem. Chriss Ronson-ra, Davko-ra valószínűleg mindenki bulizott már önfeledten, mindketten hatalmas pillanatokat képesek a tánctérre varázsolni. Rizkid és Copyzor pedig egy új formáció, akik zseniális warm-up-ot fognak nekünk prezentálni.

Mindez Budapest legintimebb hangulatú klubjában, a Lock-ban kap majd megfelelő teret, ahol a környezet valóságos katalizátorként hat az érzékekre. Az eseményhez itt lehet csatlakozni, hangolódni pedig erre érdemes: