Az Apparat, Bonobo és a The Chemical Brothers is Garmmy-re esélyes idén

- 2 perces olvasmány
grammy díj elektronikus zene előadóművész 2020
grammy díj elektronikus zene előadóművész 2020

Jövőre  62. alkalommal kerül megrendezésre a Grammy, nemrég pedig fény derült a neves díjátadó arany gramofonjára esélyes jelöltek neveire. Tavaly például a Camelphat duó, Cola című számáért izgulhattak a rajongók, ami végül a várakozásokkal ellentétben nem került fel a dobogó csúcsára. 

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is változatosra sikeredett a Best Dance Recording és a Best Dance/Electronic kategóriák jelöltjeinek sora. Bonobo-  Linked, Meduza- Piece of Your Heart névre hallgató számai mind szerepelnek az első kategben, RÜFÜS DU SOL – Underwater-je, The Chemical Brothers – Got To Keep On-ja illetve Skrillex és Boys Noize – Midnight Hour-je mellett. 

A Best Dance/Electronic Album kategória nevei között megtalálható Apparat az LP5-jével, The Chemical Brothers a No Geography albumával, RÜFÜS DU SOL a SOLACE lemezével, Tyco Weather-je és Flume vizuális utazásával, a Hi, This Is Flume-al.

A Disclosure, Talk cimű track-je pedig az egész elektronikus szférát fogja képviselni a Record of The Year kategóriában, szóval lehet szurkolni.
A gála január 26-án kerül megrendezésre Los Angelesben, ahonnan élőben fogják közvetíteni a ceremóniát.