Hardwell bizonytalan időre visszavonul

- 2 perces olvasmány

Mint ahogy arról egyre gyakrabban lehet hallani a Dj, producer életmód nagyon sok áldozattal jár, és ez halmozottan igaz az olyan A kategóriás szupersztárokra, mint amilyen például Hardwell. Az utóbbi évek gyakorlatilag szinte 100% utazással, zeneírással, interjúkkal és persze fellépésekkel jártak az ő esetében is, ami természetesen nagyon sokat kivesz az emberből, így, és valószínűleg nagyon helyesen, a visszavonulás mellett döntött, az alig 30 éves zenész.

Hello world, Ever since I was a little kid I dreamed of the life I live this very moment. A life filled with music,…

Posted by Hardwell on Friday, September 7, 2018

 

„Rájöttem, hogy még annyi minden van, amit meg akarok osztani a családommal, a barátaimmal, annyi utca, amit fel akarok még fedezni, de sajnos Hardwell 24/7-ben nagyon kevés energiát, szeretetet, kreativitást és figyelmet hagy a normális életemre.
Ezért döntöttem, a visszavonulás mellett, hogy ne legyek elárasztva interjúkkal, határidőkkel és megjelenési dátumokkal.”

„Mindig is elég nagy nyomás volt rajtam a turné beosztás miatt, de most már úgy érzem, mintha egy véget nem érő hullámvasúton ülnék.”

„A visszavonulás nem végleges, sokkal erősebben szeretnék majd visszatérni, erősebben, mint bármikor, de most szeretnék egy kicsit önmagam lenni.”

Luciano: „Legszívesebben behúznék nekik egyet”